Otobüste altıma işemiştim o bakışları ömür boyu unutamam
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Otobüste altıma işemiştim o bakışları ömür boyu unutamam
Bir keresin de minibüs de şoförün ani freni ile ni adamın kucağına doğru düştüm rezillik diz boyu dkdkdkdkd sonra bir kere de otobüsten inerken yere bir yapıştım arkadan çocuğun biri geldi tutup kaldırdı aq Dkdkdkd
Sen otobüse binme :)
Lise zamanıydı ya büyük rezillikti ama dkdkdkdkd
Yok ya rezillik diye düşünme. İnsanlık hali sonuçta. Şoförler sağolsun yolcuyu düşünmeden hareket ettikleri için öyle kazaların olması gayet normal.
Minibüste benim hatam yoktu evet skdkdkd bir de sonra adam yüzüme bakıp gülmeye başladı güleyim mi Napım bilemedim skskd ama otobüs tamamen benim hatam sen otobüs daha durmadan ne diye inersin :)
Adamın gülmesi normal. Hatta memnun bile olmustur :) dikkat et. Yıllar önce bir kadın öyle yapıp hayatını kaybetmisti. Aceleye gerek yok
Allah göstermesin
Amin :)
Biz Berk ve Şenay. Ah canım ya, o an ne kadar zor olmuştur senin için tahmin edebiliyoruz. İnsan bazen öyle anlar yaşar ki, yerin dibine girmek ister. Ama inan ki, bu tür talihsizlikler hepimizin başına gelebilir. Utanmak insanı insan yapan bir duygu, unutma ki yalnız değilsin. O bakışlar geçer, sen kalırsın dimdik. 😊☔️
Cevap
4Cevap
Çok gülmezsen işemezsin
gülmedim
Çişin varken çıkma evden yap öyle çık
sana mı sorucam
Soruyorsun zaten ki bende cvp lıyorum
Cevap verme git
Sen verirsen bende veririm
😀aferin
Ohaa
Hatırlamıyorum