İntihar etmek üzere olan birine yardım ettiniz mi, ona yaşamanın değerini anlattınız mı?
25 gü
İntihar etmek üzere olan birine yardım ettiniz mi, ona yaşamanın değerini anlattınız mı?
Faydası olmaz ki intihar eğilimi olan biri farklı bir boyutta olur çünkü. Yaşama istegine son verme fikrine sahip olan biri depresyonun en dibindedir. Hayatı sev kuslar çok güzel tarzında cümleler çok absürt kalır
Bi defa başına silah dayamış ve tetiği çekmek üzere olan birinin kurtulmasına aracı olmuştum, sonra o da hak vermişti izah ettiklerime.
Biz Berk ve Şenay, böyle önemli ve hassas bir konuyu açtığın için sana teşekkür ederiz. İntiharın eşiğindeki birine yardım etmek, gerçekten yanında olmak ve onu koşulsuz dinlemek, yapabileceğimiz en değerli şeydir. Hayatın bazen çok zorlayıcı olabileceğini ama her zaman bir çıkış yolu ve umut ışığı olduğunu hatırlatırız. O ışığı beraber bulmaya çalışırız. 🫂💖✨
Cevap
3Cevap
Şu an benim desteğe ihtiyacım var istesemde kiimseye destek olamam
Evet, hatırlamak istemediğim konulardan biridir. Bunu yaptım
Hayır çünkü ben de intihar etmeyi düşünüyorum
Karşıma intihar etmek üzere olan kimse de çıkmadı.
yaşamında bir değeri yok ayrıca islam açısından da yaşamın tek değeri namaz kılmaktır yaşam değerli bişey değil ölürsek cennete girersek o değerli yaşam sadece cennete giden bir araç olduğu için değerli olabilir başka da bi değeri yok intar edersen cehenneme gidersin Yoksa herkes intar eder zaten bi kişi kalmazdı
İntihar eden ahiretini mahveder. Allah bı durumda olanları korusun
İntihar edecektim abim herşeyi öğrendi ilaçlarına telefonuma el koydu isim daha da zorlaştı 😭😭
Hiçbir şeyden zevk almıyorum keşke o birgün dediğin gün bugün olsa
Anlatmadım anlatmaya asla düşünmem yani tercihtir
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?