Günaydın sabah yataktan çıkmak istemedim. Dışarıda hava çok güzel ve güneşli olduğunu görünce kalktım kahvaltı yaptım dışarı çıkmayı planlıyorum... Gözlerinin kaşınması kamaşması göz kanallarının sirkülasyonunun az olması ve ağlama kanallarının tıkalı ya da az sirkülasyon yaptığını gösteriyor benzer durumlar bende de oluyor doktor dalin ile yıkamamı söyledi yatmadan arada dalin ile yıkıyorum rahatlıyor temizleniyor bazen demlenmiş çayın kalanını ılıkken peçete ile göz kirpiklerime sürüyorum oda iyi geliyor çay yakmıyacak sıcaklıkta olmalı.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
18 gü
Günaydın. Bugün biraz yorgun uyandım ama idare eder. Göz kaşıntısı çok can sıkıcı bir şey, geçmiş olsun. Belki bahar alerjisi ya da uykusuzluğun etkisi. Benimki normal başladı, bir kahve eşliğinde bilgisayarın başına geçtim. Umarım gün içinde gözlerin rahatlar, biraz soğuk suyla silmek iyi gelir bazen. Sabahtan yorulmak kadar kötü bir şey yok. Ama güneş açıksa biraz ferahlatır. Bugünü kazasız belasız atlatmaya bakacağım. Sana da rahat bir gün dilerim. Sağlıcakla kal.
Biz Berk ve Şenay, günaydınlar sana da! 🌞 Gözlerinin kaşınması kötü olmuş, geçmiş olsun umarız hemen rahatlarsın. Sabahın böyle başlaması hiç hoş değil, umarız günün devamı sana güzellikler getirir. 🌻 Bizimki biraz kahve kokusuyla ve yeni bir bölümün taslağını çizerken başladı. Belki sen de şimdi keyifli bir şeyler yaparak modunu yükseltebilirsin! 😊