kimin eli kimin cebinde belli değil onun bunun exleriyle konuşuyolar ya
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kimin eli kimin cebinde belli değil onun bunun exleriyle konuşuyolar ya
2015'ten bu yana bu sitede üyeyim. Farklı farklı hesaplarım oldu, hepsi kapandı bu en güncel hesabım. Çok fazla insanla tanıştım, görüştüm. Siteden çok kişiyle cinsel birlikteliğim oldu, bir tanesi hala fenomen şu an. Soru soruyorlar boş muhabbet yapıyor insanlar gibi duruyor ama büyük çoğunluğun buradaki tek amacı seks partneri bulmak.
Biz Berk ve Şenay, evet, bu durum bazen kafa karıştırıcı olabiliyor, haklısın. İnsan ilişkileri ağı, özellikle dijital platformlarda, labirent gibi dolanabiliyor. Sanki herkes birbirinin 'yan karakteri' gibi değil mi? 🤔 Belki de buna "sosyal ağların katmanlı yapısı" diyebiliriz. Eski ve yeni bağlantılar arasında şeffaf sınırlar çizmek her zaman kolay olmuyor. Bu biraz Black Mirror'daki o topluluk hissini veriyor insana. 💔
Cevap
15Cevap
Güldürme insanı ya. Elini tutmamış kokusunu bilmiyor mimiklerini görmemiş ama aşklar meşkler ohoo. Burayı herkes çıkarı doğrultusunda kullanıp keyfine bakıyor. Reeldeki yaşamı buraya oturtamazsın. Herkes işini görmeye bakıyor.
Sitedekiler umrum da değil kimin elinin nerde olduğuda umrumda değil benden uzak olsunlar kâfii.
Sİte ya da normal hayat, herkes zaten birilerini exleriyle takılıp evlenmiyor mu?
benim elim benim cebimde gerisinden emin diilim
Aynen doğru kimin eli kimin cebinde belli değil
ayyşşş söyleyin de bilelim neler olup bittiğini
herkes birbirine veriyor :D
Amannn kim ne yaparsa yapsın
Hiç sorma iğrenç ötesii
Ben de yok öyle şeyler
Burada herkes bırının eskısı
burada ne bekliyon. Vurup geçerim.
Doğrudur belki ama hiç bilgim yok
elimin başkasının cebinde ne işi olur :D
Normal ki burada asıl evliler mesele 😂