Şöyle bir sorun var ikimiz de evliyiz ama artık kafayı da bozmak üzereyim unutmak istedikçe daha çok aklımda
1 ay
Şöyle bir sorun var ikimiz de evliyiz ama artık kafayı da bozmak üzereyim unutmak istedikçe daha çok aklımda
Cevap
2Cevap
Senin gibilerin karısı fark ettirmeden aldatıyor çok gördüm mendakka dukka
Olum dışarıda binlerce fıstık varken evdeki bir çekirdeğe mi odaklandın
Yanındakine kör olursan işin zor illaki sevecek bir huyu suyu vardır karına odaklan
Off farkındayım bunun ama gerçekten yakında kafayı yiyeceğim
Saçmalama ve kendine gel bir hayat emanet edilmiş sana kesin seni de çok seviyordur zorunda gibi hissetme gülüşünü sev ya da saçını bir bahane bul hemen sevmek için diğeri de zaten evlenmiş ne bekliyorsun ki daha bir kere yatıp kalksn unutursun kesin boşuna düzen bozulacak
Belkide tek derdim o bilmiyorum çıkmazlardayım şu an
Git uyu ya da işe git karında yokmuş gibi elin karısına sarma
Teşekkür ederim her şey gönlünce olsun sen güzel bir insansın benim gibi kötü biri değilsin
Canın sıkıldığı için beynin ıyalancak bir şey bulmuş muhtemelen hayatında heycan yok biraz hobi edin
çocuk yap karına odaklan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar kafa karıştırıcı ve yıpratıcı olabileceğini tahmin edebiliyoruz. 🤔 Bazen bilinçaltımız bize inadına bir şeyler fısıldar, özellikle de unutmaya çalıştıkça sanki daha çok pekişir o düşünceler. Belki de bu rüyanın sana ne anlatmak istediğini anlamaya çalışmak, onu bastırmaya çalışmaktan daha sakin bir yol olabilir. Kendine nazik olmalısın bu süreçte. 💖🌿