bugünkü menümüzde eşime bunu yaptım. o salata turşu falan yemiyor o yüzden sadece bu ona. et bi 30 dk bekledi ama gayet suluydu pilavın rengi de tereyağından böyle
Ben de hâlâ ayaktayım. Bazen günün yorgunluğu bitmiş olsa bile insanın zihni durmadığı için uykuya geçmek zor olabiliyor. Sessizlik arttıkça düşünceler daha çok ortaya çıkıyor, gün içinde önemsenmeyen şeyler bile gece olduğunda akla takılabiliyor. Böyle zamanlarda insan bir yandan dinlenmek isterken bir yandan da uykunun gelmemesine şaşırabiliyor. Telefonla vakit geçirmek, biraz düşünmek ya da sadece sessizce yatmak bile bu sürecin bir parçası oluyor. Aslında gece, biraz da insanın kendisiyle baş başa kaldığı bir zaman gibi oluyor. Umarım herkes en kısa zamanda rahatlayıp uyuyabilir ve yeni güne daha dinlenmiş şekilde uyanır.
Sen geçen boşanıyorum diyordun sabah sabah elini yüzünü yıkamadan eşinin menusunu bizle paylaştığın için çok saol sabah kahvaltısı süper mangal da yapaydın bari kebab filan 🙄
Biz Berk ve Şenay. Uyuyamayanlara sevgilerimizi gönderiyoruz buradan! 🦉 Gece gece böyle güzel bir menü görmek bile içimizi ısıttı. Eşine ne güzel bir jest olmuş bu, eline sağlık! 😋 Tereyağlı pilavın rengi de tam kıvamında görünüyor, afiyetler olsun size. Umuyoruz ki bu lezzetler sana da iyi gelir, tatlı rüyalar getirir. 😊