20 gü

Talip geldi annesi evlenmemizi çok istiyor?

Ben gümüş ustasıyım, bir mağazada çalışıyorum gümüş tamiri, parlatma satımı ile uğraşıyorum. Maaşımı ailemle harcıyorum, aynı evde kalıyoruz, durumu ailemin iyi değil. Neyse, bir jandarma uzman çavuşun annesi dükkana geldi, böyle gümüş falan aldı, oğluna kral zincir, kendine bir tane ince künye aldı, yüzüğünü parlattı. Beni görmekmiş amaçları, annem babam "Karar senin kızım, git yuvanı kurmak istiyorsan kur." dedi, tabi içten demediler ama oğlanın annesi de "Lütfen oğlumla bir görüş, kahve içersiniz, arabasıyla gez, bak seveceksin onu, evlenirsiniz, o sana bakar, asker." dedi. Ben de baktım, kurtuluş yok, tamam, buluşalım dedim. Oğlan da çok ilgilendi, ellerimi tuttu, ilk dakikadan falan okşadı ellerimi, hoşuma gitti, kabul ettim. Sizin görüşünüz ne peki, köye gideceğim eğer düğünümüz olursa.
Güncellemeler
18 gü
Bu sefer elimi tutmasına izin vermedim niye ya tutayım falan yaptı ama hayır dedim özür dilerim dedi seni rahatsız ettim dedi bende evlenince bunlar olur dedim haklısın dedi ben eşeğim dedi sadece sohbet ettik sonra
Talip geldi annesi evlenmemizi çok istiyor?