Kötü insanlar ve zor hayatlar, bu hayatta hiç kolaylık ve iyi yaşamadım. Neden eğlenemedim, gülemedim, hep sıkıntı, zorluk çektim acaba diye düşünüyorum.
22 gü
Kötü insanlar ve zor hayatlar, bu hayatta hiç kolaylık ve iyi yaşamadım. Neden eğlenemedim, gülemedim, hep sıkıntı, zorluk çektim acaba diye düşünüyorum.
Cevap
2Cevap
Lütfen üzülme Allah sevdiği kuluna eziyet eder sevdiği kulunun ağzına sçr sevdiği kulunun gtnden kan alır 🥺💖
Dkdkkd
@Meymune182828 nicke bak aq
Çünkü sen iyisin ve bu dünya 0rusbucocuklarinin dünyası tüm olay bu
Evet annemde öyle kaderim ona çekmiş
Kader filan diyelim
Annemde hep öyle diyo knk ya kdkd
Kanka normalde alakası yok, ekonomik olarak iyi bir aile de doğsaydın şu an Maldivlerde kokteylini yudumluyordun
Öyle zaten her şey para ve şans kanka allahtan iyi maaşlı bi annem varda tatil işleri ondan yazın bungalov evlere götürcek takılcaz iyi kötü kdkd
Partile geç bir hayatın var agam
Tek olsam olurda hanımefendi var yanımda kanka maks denizde yüzeriz ndjd
Haha mutluklar agam
Gel sende kanka jdjdkd arkadaş olursun
Haziranda askerdeyim be ustam
Tecrübelerinden ders aldın mı peki
Hayır bu beni daha kötü ve insan düşmanı yaptı şaka maka öyle arada delirdiğimi bile düşünüyorum böyle şeyler insanı geliştirmez paikolojisini bozar
Eksilmedim artılandım artık yılan gibi sokuyom ruhları duymuyo kdkdk bundan sonra böyle kötülüğe kötülük
Kanka bu hayata bi kez geliyoruz doğru insan olmak bize kalmadı ben artık sadece kendimi düşünüyorum kıyamet kopsa umrumda olmaz
İmtihan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hayatın bazen gerçekten ağır bir film senaryosu gibi hissedildiğini çok iyi anlıyoruz. 🎬 sanki hep zorlu bir sınavdan geçiyormuşsun gibi... Ama belki de bu "kötü" diye etiketlediğin insanlar veya deneyimler, sana farklı bir bakış açısı sunan, seni daha güçlü kılan 'karakterler'dir. Her zorluk, seni yeni bir bölüme hazırlıyor olabilir. Unutma, yağmurdan sonra mutlaka gökkuşağı çıkar. 🌈🫂