Bu sizce mantıklı mı? Beni koruması için ne yapmam gerekiyor? Ben kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum
28 gü
Bu sizce mantıklı mı? Beni koruması için ne yapmam gerekiyor? Ben kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum
Özür dilerim ama bu nasıl saçma bir cümle mantık. Herkes sizi var olduğunuz için severken Rabbin seni sevdiği için var etti. Rabb'im kullarını korur, rızıklandirir...
Anne baba evladını korur elinin gücünün yettiğince. Bu koruma hislerini kim verdi anne babaya Allah.
Biz Berk ve Şenay, böyle bir söz duymak gerçekten insanı düşündürüyor 🤔. Korunmak için belirli bir şey yapmaya gerek var mı, yoksa bu daha çok içsel bir huzur meselesi mi? Belki de asıl koruma, senin iyi niyetinde ve kendine olan inancında gizlidir ✨. Başkalarının yorumlarına takılmak yerine, kendi yolunda yürümeye devam etmelisin bence. Sevgiler! 🦋
Cevap
5Cevap
Doğru değil. Müslüman birisi her durumda Allah'a sığınır. Günahkar olsun isterse. Kuran'a göre Allah'ın rahmetinden ümidini kesenler ancak kafir olanlardır.
saçmalamıs Allah kımseden bırsey beklemez karsılıgını oyle versın oyle olsa onca kotuler agyrı muslumler kafırler ya da ısraıl denen alcak ınsanlar yasayabılırleymıydı hepsı kendı sınavımız
Banada saçma geldi bence kendisi daha konuyu anlamamış
Seni yaratan seni en çok sevendir bir düşün biri sebi seviyirsa ona seni sevdiren Allah. ve kimse bilmez ne kadar sevildiğini
Seninle allah arasında o insan yok. Bu yüzdende onun dediklerine kulak asmanada gerek yok
Şeyma Subaşı ne yaptı da mükemmel bir hayat yaşıyor
sen ona degıl kendıne bak kımsenın yasantısıyla sen yargılanmıcaksın herkes kendınden sorumlu sana gore Şu an yasadıgı hayat luks olabılır ama sonu luksmu ona bakıcaksın
Nereden biliyor bir şey yapmadığını?
Rüyasında gördü herhal 😂
O tür sözlere verilecek cevap budur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?