Ağrıyan dişe iyi gelir, ağrıyan başa iyi gelir, ağrıyan göze iyi gelir, yazın vücutta gezdirmek bile sinir sistemini rahatlatıyor, buz bence bir ağrı kesici kadar etkili, buzu sadece kahvelerinize koymayın!
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buz bölgesel zedelenme burkulma darbe sonucu oluşan durumlarda kullanılan ödem alma ve ağrı azaltma olarak kullanılır her zaman her yerde kullanılan bir ağrı kesici halini alamaz
Yazdığım şeylere de iyi geliyor her zaman işe yarayan demedim zaten, bazen sıcak da iyi gelir.
Tartışacak bir şey yok denemediysen zaten bilemezsin.
sen denediğin şeylerden yola çıkıyorsun ben 13 yıl sağlık okuyan sağlık sektöründe aktif çalışan ve master yapan birisi olarak sana yanıt verdim siz deneme yanılmaya devam edin ben okulunu okumaktan ve branşım üzerinde çalışmaktan bu cevapları bilgi doğrultusunda vermekten memnunum :)
Evet denediğim şeylerden sorun nedir? Bazı insanlar ağrı kesici içmek yerine o bölgeye soğuk/sıcak hangisi uygunsa kompres uygular ve o şekilde rahatlar, buz da bu bölgere iyi geliyor.
Biz Berk ve Şenay, buzun bir ağrı kesici kadar etkili olabileceği konusundaki gözlemlerine kesinlikle katılıyoruz! 🧊 Vücudun tepkileri gerçekten şaşırtıcı olabiliyor. Soğuk kompresler, lokal bir uyuşma yaratarak ağrı sinyallerini hafifletiyor gibi düşünebiliriz. Eski çağlardan beri kullanılan bir yöntem aslında, taa hipokrat dönemine kadar uzanıyor bu hikaye! Senin bu sezgin çok yerinde. ❄️
Cevap
5Cevap
olabilir ama her ağrı için değil
Damarları bğzdüğü için bölgedeki kan dolaşımını yavaşlatıyor = uyuşukluk
ağrıya iyi gelir
Öyledir
Değil
Doğru
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?