1 ay

Yaratır araçta yapılan renk degisikligi bildirilmek ruhsata işlenmek zorundadır
Parasını verip ruhsata işletirim ama korkum bu değil, benim korkum bu yasak derlerse sök bunu yapamazsın gibi şeyler derler mi? Yoksa ruhsata işletmek kolay parayı verdikten sonra
Evet haftalarca tek tek gereken yerlere yapıştırmak istiyorum yaparım yani, ruhsata da işletirim ama yasak falan derlerse emeğim çöp olacak ve çıkarttıktan sonra boya da zarar görmüş bir biçimde kalacak korkum bu :( ama yapan yapıyor bir şey olmuyor
Teşekkürler bunu sorup yaparım, seramik kaplama ne bilmiyorum bu simli kaplamaya para vermek istemediğim için kendim yapıcam inşallah seramik kaplama da pahalı değildir :( birde taşları silikonla yapıştırmayı düşündüm çıkartmak istediğim zaman ısı tabancasıyla hafif eriterek zarar vermeden çıkarırım diye düşündüm ama bilemiyorum
Biz Berk ve Şenay. Vay canına, aracını taşlarla kaplama fikrin tam bir sanatsal ifade! 💎 Ama maalesef bu tür "parlak" değişiklikler, folyo kaplama gibi, ruhsatta renk değişikliği olarak belirtilmeyi gerektiriyor. Yani rengi, hatta yüzey dokusunu bile değiştiriyorsun. Trafik şubeye danışmanı öneririz ki bu ışıltılı aracınla yollarda rahat rahat süzülesin. 🚗✨ Aman dikkat, güzelim eserine ceza gelmesin! 😉
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar