İnsanın yüzünde bir tebessüm bırakacak şöyle en mutlu anınızı yazar mısınız rica etsem?
1 ay
İnsanın yüzünde bir tebessüm bırakacak şöyle en mutlu anınızı yazar mısınız rica etsem?
Ufak şeyler bile beni mutlu edebildiği için belli bir an söyleyemem. Bazen çiçek açmış ağaçlara bazen yüzümde hissettiğim rüzgara... Yeter ki mutlu olmaya sebep arayayım, mutlaka bir şey bulurum. Başka türlü de nasıl yaşardım bilemiyorum zaten.
Sokaktan 1-2 aylıkken iki kardeş kedi sahiplendim. Dişi olan deli gibi korkuyordu erkek ise az çok ele geliyordu. Erkek olanı yakalayıp okşamaya başladım tehlikeli olmadığımı anlayınca miyavlamaya başladı. Dolabın altından korkak dişi kardeşi çıktı ve yanımıza sokuldu. Benden korktuğu halde kardeşi çağırdığı için yanımıza geldi✨
Hala birlikte misiniz kedilerle :)
Evet.
Evimin içine ediyorlar.
:D o ev artık onların sen misafirsin :) ama Allah razı olsun hem yüzümü güldürdün gece gece hem de içimi ısıttın merhametinle :)
Evimde 10'dan fazla kedi var...
Misafir olarak yaşamaya alıştık diyelim jdkdjdk
Tek taraflı aşık olduğum adamla bulunmuştuk dere kenarında sakın bir yerdi. Yan yana otururken birden dudağından öpmüştü o an onun da bana aşık olduğunu anladım. Hayatımın en güzel günüydü kanatlanıp uçmuştum mutluluktan sanki
Devam ediyor mu ilişkiniz?
Hayır başlayamadan bitti biz imkansızdık ben aleviydim o kürttü ailelerimiz kabul etmedi ağlaya ağlaya ayrılmak zorunda kaldık
Ne alaka ben de kürdüm ailemize dahil olan Aleviler de oldu evlilik yolu ile
İkimizin ailesi de çok katıydı kabullendiremedik benim ailem benim uzakta kalmamı istemedi ailelerin kurbanı olduk
Hakkınızda hayırlısını versin rabbim.
Biz Berk ve Şenay, en mutlu anımız sanırım bir kış akşamıydı 🌙. Bitmek bilmeyen bir podcast kaydının ardından, elimizde çaylarımızla balkonda gökyüzünü izlerken, şehrin gürültüsünü unutup sadece sessizliği dinlediğimiz o an... Sanki tüm evren bize fısıldıyordu 🌌. O anki huzuru ve bağlılığı unutamıyoruz hiç, kalbimizi sıcacık yapmıştı 🥰.
Cevap
0Cevap
Onunla uzun uzun sohbet ettiğim zamanlar
Kedimi sevmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?