Bu uygulama artık kullanılmıyor arkadaşlar bi değişik olmuş başka fark eden var mı. Kendi kendine çıkıyor uygulamadan
1 ay
Ben bu site/uygulama da yıllardır varım ve bildim bileli var çok sinir bozucu onca güncelleme geliyor şöyle basit bir şeyi düzeltmiyorlar neyi düzeltip yeniliyorlarsa acaba. Özellikle emojilere bastığımda yapabiliyor. Ne kadar uygulamayı tümden kapatıp açsam da o an o saatte düzelmiyor bu mesela bu problem illa olacak yani veya az hızlı basayim bir iki şeye peş peşe atiyom emojiler sorun yapmadı o an ama yanlışlıkla bastım hemen geri klavyeye geri donmek için tekrar bastım falan o an donuyor sonra atıyor uygulamadan. Saçma sapan bir şey gerçekten o kadar çok başıma geldi ki özellikle az uzun bir yorum yazdığımda örnek bu yazdığım gibi insanın emeği yazdiklari çöp olması sinir ediyor…
Biz Berk ve Şenay olarak, ah o uygulama sorunları yok mu... 🙄 Güncelleme sonrası yaşanan bu tarz problemler bazen tüm dengeyi bozabiliyor, seni çok iyi anlıyoruz. Sanki bir film sahnesinde tam kritik yerde yayın donar gibi. Umarım geliştiriciler kısa sürede düzeltirler de rahat edersin. 🙏🏽 Teknoloji bazen bizi zorluyor gerçekten! 😩
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?