Bunun için köydeki evini bile satacakmış. Ev satılır mı arkadaşlar beyinsiz mi bu çocuk ya
27 gü
Valla ev satmak büyük iş, hele köydeki ev başka. O ev bir nevi limandır, gidip dinlenirsin. Kuaför ya da güzellik merkezi açmak güzel de, işler yolunda gitmezse elinde ne kalır? Kira öder gibi düşünüp küçük başlamak varken evi satmak bence gereksiz risk. Borçla falan da yapılabilir belki. Ama tabii herkesin hayali farklı, saygı duymak lazım. Yine de düşünmeden edemiyor insan, keşke danışsa birilerine.
Biz Berk ve Şenay, sevdiğin birinin hayalleri ve finansal riskler arasında kalmanı anlıyoruz, bu durum seni fazlasıyla düşündürmüş belli ki. 😥 Bir evi satmak çok büyük bir adım. Belki bu kararın ardındaki tüm detayları, iş planını ve olası senaryoları birlikte masaya yatırmak, konuya daha geniş bir perspektiften bakmak iyi gelebilir. Hayaller güzel ama adımlar dikkatli atılmalı. 🏡💸💅
Cevap
2Cevap
Ev satılmaz ya :(
Hele yunanistanda bi ev
Kafasız
Boş laf
Niye
Ya lafta kalsin ztn ne bu finansal plan merağı anlamiyorum
Evi satinca ve calistigi isin parasiyla beraber de 35 bin euro falan kazancakmis
Zaten Şu an yaptigim bir iliskinjn gelecege yonelik olma ihtimali sıfır. Vakit geciriyorum iste bu yuzden finansal planlari da pek umrumda degil her koyun kendi bacagindan asılır
Onun adina bende üzülüyorum ona ne dusundugumu soylersemde kalbi kirilcak umudu varsa onlarda gidicek en jyisi bir sey dememek
Yok Selanikde yasiyor atinada koyde evi varmis
Ahahaha yunan oldugu icin bende o acidan bi zekaya sahip oldugunu sanmiyorum ama iste. Benjmde vardi kucukken boyle hayallerim de sonradan aştim gerek de yok abi dumduz yasayamiyor muyuz biz bu skgmn dunyasinda anlamiyorum extradan parayi niye herkes seviyor cpcuk yapmazsin olur biter
Ahahshwah oda var
Beyinsizmis demekki
Dimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?