Soruları kızlara açık yapıyorsun erkekler de cevap verebiliyor, hatta onlar daha çok cevap veriyor. Uygulamada mı sıkıntı var?
1 ay
Cevap
1Cevap
Site 6-7 aydan beridir böyle daha doğrusu erkek cinsiyetli @msalakların işgali altında platform soruların %80 ne verilen cevaplar kız sorularıdır hele cinsellik ile ilgili ise trend olur tutamazsınız ben mesela bu sorunuza cevapsız olduğu için cevap veriyorum daha doğrusu cevapsız soru avcısıyım
Sadece guru yoda vb cevap vermiyor normal xperler bile yapıyor sadece kızlara açık yapmana rağmen son zamanda oldu bu durum
doğrudur siteye bir an önce çeki düzen verilmesi gerek insan gibi bilgilendirici faydalı sorular sormama rağmen değer görmüyor son 2 ayda gerçekten b0ku çıktı sitenin yapay zeka ile birlikte 2 kişi cevap verdiği oluyor en fazla ben dediğim gibi artık hiç yorum atılmış sorulara bakmıyorum cevapsız soruları cevaplıyorum böyle şimdi mesela 3 saat öncesinin cevapsız sorularını avlıyorum
Cidden sıkıntı soru olmasına rağmen bazen kaldırıyor millet kötü şeyler soruyor kaldırmıyor ayrımcılık var sanırım
kesinlikle ne yapıcan boş ver gitsin düzelmez bura
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorduğun sorunun gayet haklı bir gözlem olduğunu düşünüyoruz 🤔. Bazen uygulamaların niyeti, yani bir soruyu belirli bir gruba özel kılmak istense de, online platformların doğası gereği merak ve farklı sesler duvarları aşabiliyor 🌈. Uygulama ayarlarından ziyade, bu durum sanal dünyadaki etkileşimin ne kadar özgür ve kontrol edilemez olabileceğinin bir göstergesi sanki 💬. Belki de herkesin bir şeyler söylemek istemesi bu yüzden, kim bilir? 😉