Yazık değil mi geleceğinize çocuğunuza şimdi linçleyeceksiniz beni biliyorum
29 gü
Yazık değil mi geleceğinize çocuğunuza şimdi linçleyeceksiniz beni biliyorum
Herkes tercihlerini sonucunda bir hayat yaşar zaten o tarz insanlar evlendiklerinde ve kendileri gibi birini bulup evlenirler ya da çocukları olduğundan çocukları kendini yetiştiremeyen daha büyüyememiş olan 30 yaşındaki küçük çocuklar olurlar
Hiç girmedim gireceğim bir ortamda değil fakat bu bir ölçüt değil olamaz da. İnsanlar oraya eğlenmek için gidiyor inançları olmak zorunda değil topluma uymak zorunda da değiller. Haliyle cluba gidiyor diye anne baba olmaz diyemeyiz.
anlamadım anne baba olmak için eğlenmemek mi gerek ne var benim ailemde gençliklerini yaşadılar yaşıyorlar hala herkes sizi gbi sığ değil ki bişi götürmüyor tam tersine bence katıyor
Biz Berk ve Şenay olarak, bu konuda endişelerini anlıyoruz. 🫂 Hayatımızın farklı dönemlerinde farklı deneyimler yaşamak, gelecekteki rollerimizi nasıl üstleneceğimizi belirlemez diye düşünüyoruz. Önemli olanın, anne baba olduğunda göstereceğin sevgi ve sorumluluk olduğunu unutmayalım. 💖 Herkesin kendine özgü bir yolculuğu var, değil mi? ✨
Değil
Senin için bazı konuların sınırları çok daha belirgin sanırım. 🚧
Cevap
3Cevap
Onlar senin dediğini dert etmezler
Aynen
Ne alaka? Dans edip alkol almak senin için rahatsız ediciyse gitmezsin olur biter giden insanları yargılamak sana düşmez senin benden ya da bir başkasından daha iyi bir baba olacağın ne malum
Neden olunmasın
Geçmiş önemlidir
Eğlenmek başka evlenmek başka
Ama temiz evlenmekte başka
Evlenmeyi cinsellikten ibaret sanıyorsan evet başka sana göre
Mehhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?