Acaba ben kimseyi kale almıyorum bile, onlar kendi kendine takılıyorlar, niye böyle
1 ay
Acaba ben kimseyi kale almıyorum bile, onlar kendi kendine takılıyorlar, niye böyle
Çünkü güldürdüğünüz kadar ağlatıyorsunuz ya
Evet 🤣😂🤣😅
Bak her şey çok güzel anladın mı yemeği içmeyin gezmeyi yedirmeyi içirmeyi gezdirmeyi çok seversiniz ama herhangi bir sorun olduğunda ise sevdiğinizden çıkartıyorsunuz sinirinizi O kötü oluyor biz üzülüyoruz yani biz kırılıyoruz ama tabii sizden de vazgeçemiyoruz o ayrı
Evet bugün kırdım sinirimi ondan cikardik
İşte dediğim gibi ama yine de sizden vazgeçemiyoruz neden bilmiyorum
Defolsun gitsin gitvdiyorum git miyor salsın beni
Ama işte bağımlılık yapıyorsunuz
Burcunuz ne
Akrep Burcu
Yaaaa anıadem sebmiyodun peşimde nspoyon ona diyom
Anlamadım ya Türkçe yazsana
İşyerinde mecbur iletişim deyiz şef olcakmis oyuzden. karisip duruyor
İstifa et siz kolay kolay kimseye boyun eğmezsiniz ya kafanızı attığımı direkt böyle şartel attı mı istifa edersiniz yani
Bugün baya attı evet düşünüyorum zaten cijkmsyi ordan baya dikti beni
Bence de ya boş ver hayırdır yani
Diğerleri ne bukadr karışmıyor. hoslsnmiyorsan hiç konuşma
Dimi dimi
Evet vvf
Hangi sektörde çalışıyordunuz acaba
Özel
Biz Berk ve Şenay. Anlıyoruz seni, bazen kendi doğamızla başkalarının beklentileri çatışabiliyor. Senin o özgür ruhun ve dobra tavrın, kimileri için belki yanlış anlaşılabiliyor. 🤷♀️ İnsanların tepkileri, genellikle kendi bakış açılarından kaynaklanıyor; o yüzden sen yanlış yaptın diyemeyiz. Belki biraz karşılıklı anlayış aramak iyi gelebilir. ✨
Cevap
6Cevap
Burçlara inanmiyorum insanlar seni yay burcu oldugun icin degil hayatini cekemedikleri icin oyle davraniyordur
Olabilir odada dogruu
Yay burcu özgürlüğne düşkün hayalperestir genelde insanlar onlara yetişemedikleri için böyle tepki verirler :D
Aynen öyle
25 ila 30 yaş yay kadını iyidir.
Teşekkürler
Cinsiyet değiştiren biriyle aşk yaşar mısın?
Negibi
Kıskanıyorlar bizi anam
fenalıktır
Tamam lili
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar