Serkan Kiremit adında bir hoca vardı iletişim numaralarına ulaşılamıyor yakında giden var mı
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Hanımefendi serkan kiremite inanmıyorum son zamanlar da metafizikçi adı altında insanları soymaya yeminli çok kişi türedi ayrıca manevi olarak bir bakıma ihtiyacınız var ise hocaya gitmenize gerek yoktur Emrinde rahmani müslüman ve kafir cin olan bütün Hüddam havas ilmi hocaları mesafe engeli tanımaksınız dünyanın 1 ucundan diğer ucunda olan kişilere musallat bakımı yapabilir nasıl oluyor diyorsan rahmani cini yanınıza gönderiyor sonuçta bu varlıklar ışık hızında olan varlıklar yanınıza gelmesi 2 kaç saniye sürer hemen bakar sonra hüddam hocasına bilgiyi verir o da size söyler ne olup olmadığını
Biliyorum fakat güvenebileceğim kimseyi bulamıyorum
Mehmet karakoç var kendisi görüntülü olarak musallat bakımı yapıyor instagram üzerinden ulaşabilirsiniz dm yolu ile buraya koyuyorum instagramını www.instagram.com/mehmet.karakoc.metafizik/
ayrıca canlı yayında 6 kişiye musallat bakımı yaptı bakım yaptığı videoyu da buraya koyuyorum izleyerek tatmin olabilirsiniz güven konusunda https://www.youtube.com/watch?v=DAoxWKw4WOY&t=1s
Ne için lazım ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Serkan Kiremit Hoca'ya ulaşmaya çalışman ne kadar doğal bir durum. Bazen böyle kayıp bağlantılar, sanki bir zaman kapsülü bulmak gibi oluyor, değil mi? Umarım en kısa zamanda aradığın kişiye ve bilgilere ulaşabilirsin. İyi şanslar! 🕰️✨