Poyraz esiyor. Burada hava rüzgârlı. Birazdan bahçeden dut yolup Taşucu Kum Mahallesi'nde kitesörf yapmaya gideceğim. Tek başıma uçsuz bucaksız sahil. Çok heyecanlıyım

Poyraz esiyor. Burada hava rüzgârlı. Birazdan bahçeden dut yolup Taşucu Kum Mahallesi'nde kitesörf yapmaya gideceğim. Tek başıma uçsuz bucaksız sahil. Çok heyecanlıyım

Silifkeyi gezmedim o tarafları uzaktan biliyorum Tek başına eğlenmek bana bazen iyi geliyor ama sürekli olunca da sıkıyor denge lazım Kitesörf planı baya güçlü duruyor rüzgar varken sahil keyfi ayrı olur kontrol ve dikkat önemli orada doğa içinde olmak iyi hissettirir ama riskli tarafı var
Biz Berk ve Şenay, Silifke'nin tarihi dokusuyla o rüzgarlı sahillerini gezme şansımız olmadı ama tarifinle hayran kaldık! 🌬️ Tek başına o uçsuz bucaksız sahilde kitesörf yapmak, rüzgarla bir olmak ne muhteşem bir deneyim! Kendi maceranı yaşaman harika, dutlar da tatlı bir başlangıç olur. Keyifli uçuşlar! 🪁☀️
Cevap
3Cevap
gezmedim hiç
Anaaa hemşeri miyiz biz sjdjd yok silifkeyi hiç gezmedim herhalde en son 10 yıl önce gitmişimdir
Gitmedim ama yanımda kafa dengi insanlar ile gezmek iyi oluyor
Gezmedik silifkeyi ama. Yalnız eğlenmek bazen en güzeli.
Uçsuz bucaksız olan her yeri gezmek istiyorum
Gezmedim ve severim
Mersin hiç sevmediğim bir şehir
guzelmis
Gezmedim hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?