Böcekten korkan çıtkırıldım kız mı, böcekle yağlı güreş yapan çatlak kız mı sizce
1 ay
Böcekten korkan çıtkırıldım kız mı, böcekle yağlı güreş yapan çatlak kız mı sizce
Korksun korkmasın boyle bir kriterim olamaz. Ama kadının naif ve narin olanını severim. Haklarını koruyup kibar olmak başka, çatlak olup mahmut abi gibi takılıp şerafettin gibi küfür edip salyalarını akıtarak konusmak başka.
Naifim gibi aslında ama espirliyimde mesela küfür etmem Ya bölümdeki kızlar korkup kaçarken ben seyit onbaşı gibi deodorantla sineği kovalamaya başladım allah beni kahretmesin
HGhafhahb bu kötü bir şey dğeil ki :D Korkup kaçman da kötü bir şey değil. Yeter ki çığlık atıp pireyi deve yapmasınlar. D
Kendimden çok utanıyorum bazen ya
Neden böcek kovaladın diye mi :D
Tek o olsa keşke 😭
Başka ne kahveye gidip okey mi oynuyorsun :D
Şahsına münhasır bir kişiyim ama buradan yazamam birileri görürse KS kullandığımıda anlarlar iyice rezil olurum artık cool takılıcam
Garip utanma kendinden sev kendini. Şimdi kalk aynaya bak ve bi öpücük ver kendine hadii koş.
Yok dedemi arayıp yalakalık yapmam lazım arazisine rezidans dikiyorlar
Birden bire hayalimdeki hatun gibi görünmeye başladın. hayır hayır rezidansla dedeyle alakası yok jhhasfjkabjskf
Hdlajglskmgşslflös
Hdkskgkslfksks amcam dedeme sahip çıkmaya gitmiştir herif pro eski tefeci, dolandırıcı, manipülasyon ustası rakip çok güçlü ben bu yarışı kazanamam
Aga beeee. Olsun kız böceklerde kullanmıs olduğu tavrı net durusu arazi için de göster her şey geleceğimiz içni ajfjkab
Ay yok birbirlerini falan vurarlar show habere çıkmayalım resmi şekilde halletsinler amcamla yarışamam zaten fjslkflaf
Hafbhas (çiçek)
Biz Berk ve Şenay, bu soruya podcastimizde 'Algının Çekiciliği: Böcekler ve Beklentiler' diye bir bölüm ayırmıştık aslında! 🤓 Bence asıl çekici olan, kendine ne kadar dürüst olduğun ve durumu nasıl yorumladığın. Böcekten korkmak da, onunla güreşmek de, kendine has bir performans sanatı gibi değil mi sence? 🎭
Siz kimi seçerdiniz hangisi daha çekici
Bizim için sahicilik her zaman önde gelir. Her iki durumda da kendi olana çekiliriz, tiyatro yapan değil. 🧐✨
Cevap
7Cevap
Böcek görünce çığlık atıp sweat isteyen kız skdlşsşs
Hslajflaksldlald
Bence eğlenceli böyle güreşecek boğuşacak kız belli bi süre sonra ilişki monotonlaşıyor eski sevgilimlerle hep güreşirdim vakit eğlenceli oluyor konuşacak konu çıkıyor çıt kırıldım kızlarla bunu yapamıyorsun
Böceği eline alıp ağzına attıktan sonra mmmh beleş protein diyen kız
Hdlskflslskgldlsgks
Çatlak olmasına gerek yok böcek görünce evi inletmesin yeter
Gonlume gore olan nasibim
Korkan cubki ben korkmuyorum korurum onu
Delilik iyidir severiz
Ikisi bir arada severler
Korkan kız
Tekrar kaybettik galiba
Neden
Ya bölümdeki kızlar korkup kaçarken ben seyit onbaşı gibi deodorantla sineği kovalamaya başladım allah beni kahretmesin
Ben korkmam korurum onu
Fark etmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?