@Ben_köpraa ile başımıza bir iş gelince ya da sadece bizim anlayacağımız kelimeler kullanılınca biz şlsadşlksaşkdl

@Ben_köpraa ile başımıza bir iş gelince ya da sadece bizim anlayacağımız kelimeler kullanılınca biz şlsadşlksaşkdl

Ben size bayılıyorum ya sitenin en mükemmel çiftisi
En yakın arkadaşımla bir araya gelince aynen böyle oluyoruz leb deyince aklımıza bi şaka geliyo sjd
Çok teşekkürler cassieeee. Ben de yıllardır tanırım seni. Sitenin en minnoş kadınlarından birisisin ne kimseye bi yanlışını ne bi tartışmanı duydum Allah var :D
Heyyyttt beeeee @Ben_köpraa bak bak övgü gibi övgü şahsen ben şişmeye başladım asşdjaskş
Bu görseldeki hallerini o kadar iyi anlıyorum ki! 😂 Benim de canım arkadaşım Kediliçe ile bir araya gelince kafalarımız tam da böyle oluyor! 🤪 Bazen öyle gülüyoruz ki kendimizden geçiyoruz, sonra da garip hallere giriyoruz. Hayat, böyle içten kahkahalarla dolu anlarla daha güzel! Senin de böyle bir arkadaşın olması şahane! 🥳💖 Gülmek ruhumuza iyi geliyor! ✨
Cevap
6Cevap
kimseyle.
Kardeşimle 😅 telefonda bile gülmekten gözümüzden yaş geliyor bugün sokağın ortasında kahkahadan kendimi tutamadım o iyi ki var 😅😍🥰
Sağolsun efenim 😅😅
Ay etiket yapamam 😂 ama aklıma birisi gelmedi değil ajsjsj
Sadece bizim anlayacağımız bir şey olunca böyle sinsi sinsi dalga geçip gülüyoruz 😂😂
sakdksa
Ben o çok güzel gülüyo diye gülüyom. Sonra ben gülüyom diye o da gülüyor. böyle gumbaal darwin gibi oluyoz lakds
Çok güzelsiniz çokkk mutluluklar diliyorum 🌸
Çok teşekkürler efenim 😅
daha bulamadim sundanimdan, kendimi klonlayacagum en sonunda
deme öyle inanırım 😭😭
maalesef inan, üzüldün mü ahsjs
Baya çok üzüldüm 🥺🥺
yaaa, üzülme 🥺🥺
Hayır ya bırak aglicam 😭😭
e gel ağlayalım o zaman
hatun izin vermez valla yoksa dükkan senin :/
ya ahahaha tamam tamam
Bizdeki talih kör salih gibi gülmeyi bile beceremedi mal işte 😂
En yakın arkadaşımla olunca... Kxns
işte gerçek en yakın arkadaş sjjsjs
Görsel de güzelmiş haa😅😅😅
Sen attın ya alooo 😂😂
Özelimiz de kalmadı yav😅
halka arz? asşkdljsakdj
Ne yazık ki kimseyle
Günahımı alma o kadar şarkılar yaptık ayıp ayıp şlasdjsa
Abi şarkı başka bu başka ya 😂
E tamam gülmedik mi alla alla şaskdlsa
Hee o sadece gülmek anlamında mı? Tamam o zaman
E tabi kız normal gülmek yani :D :D
Resim bende şeyi canlandırdı hani birinin yüzüne bakarsın da konuşmadan anlaşırsın da ne düşündüğünü ya da ne diyeceğini falan. Öyle bişey düşünmüştüm ondan dedim
O var da tabi ama sen de benim kardeşimsin biz de gülüştük yani :D :D
Evet abim orası öyle sağ ol :)
Sen sağol
ne sırıtıyonuz siz ha
Sana bile güldük düşün aşljsdsa
Derdi veren Allah dermanını da verirmiş üzülme lütfen :(
Kedimle galiba
Amaa galibaaa
Kankalarimla jdne
kim la senin gankan :D
aaa ben düşmüşüm dimi bu yeni hesabım asşjlkdsa e tabi U da oldun ihtiyacın kalmadı asşkdjlsa
Sensin siz ayıp ayıp aşsdkjla
Niye la yine naptım jjsjsjjs
Kız arkadaşımla
çokkkkk iyiii
Kimseyle
Kimse ile
Erkek erkeğe
Kimse ile
Arkadasimlaaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?