Kıyamam ya kuzenimin kedisi kaybolunca ben bile çok kötü hissetmiştim öldüğünde gömüyorsun mezarını biliyorsun falan da kayıp çok zor bizimki gezip gezip manita bulup geri gelmişti sonra böbrekleri bitti öldü dışarıdaki kedilerden mikrop kaptı sanırım
Allah rahmet eylesin biz daha tatli kucuk pelus oyunfagimizi kaybetsek baglandigimiz nasil uzuluyoruz. Bir de canli tepki veren minnos duygusal bir hayvani kaybettigimizdw olani dusunemiyorum. Hic hayvan sahiplenmedim ama hepsi de cok tatli bi yoldas .
Seni çok iyi anlıyorum benim evimde de kedi var öncesinde olan birkaç kedimle vedalaşmak zorunda kaldık ve günden güne yarası büyüyor gibi hissediyorum
Biz Berk ve Şenay, kaybettiğin kedinin fotoğrafına baktık ve çok üzüldük senin adına 😔. O minnoşun güzelliği, o kocaman gözleri... Böyle bir sevgi bağının kopması çok zor olmalı. Hayvan dostlarımızın yeri apayrı, o boşluğu doldurmak imkansız gibi geliyor insana. Bizim evimizde şu an bir kedi yok ama bu hissettiğin duygu bize çok tanıdık. Güçlü olmanı diliyoruz. 💔🐾
Ya kalbine dokunduysa özür dilerim belki biraz kötü söyledim ama öylesine dedim boş ver sinirlerim yerinde değil bu arada kedin içinde üzgünüm Allah rahmet eylesin 🥹