Ben oraya üye olursam pis kadın muamelesi görmek istemiyorum nasıl bir şey orası
1 ay
Cevap
9Cevap
Çöpçatanlık yeri Erkekler genelde yatağa atmak kadınlar genelde finansal köle bulmak takılmak yiyip içmek için kullanır
Peki hic mi kimse düzgün amaç için kullanmiyor
Türkiye'deyiz pek sanmam Toplumun hali ortada zaten
Haklısınız ne yazık ki öyle
Kaç yaşındasınız
Gizlisin bana ulaşsana
Bu tarz platformlar genelde bedensel ilişki arayışında olanların yeri şimdiye kadar düzgün duygusal bag kurmak isteyen birine denk gelmedim
genelde çiftleşmek için kullanılıyor.. sen bilirsin yinede
Yuh ya
ee tinder diyosun sende şimdi..
Esc ların takıldığı bir uygulama premium üyelik vardı sildim sonra
Çoğu erkek erkek ama seks için giriyor boş ver sosyal hayatın yok mu hiç yaşınız kaç
Öyle mi diyosun
Öyle ya cidden yaşınız kaç peki
Yaşımı neden soruyorsun
Hani 18 felansan kanarsın ondan dedim
27yim kanmam sadece soruyorum
Çoğu erkek cidden onun için çoğu kadında öyle ya orada nerede yaşıyorsun peki birde evli çok orada
Neden bu kadar soru?
Sordum ya sadece kızdın mı
Adını duydum ama hakkında pek iyi şey söylenmiyor bence boş ver genede sen bilirsin
Düzgünün ne işi var orada herkesin amacı aynı gecelik ilişki
Burasıda öyle degl mi görüyoruz kendisini pazarlayan kadınlar onlara yürüyen erkekler özele geçenler
Burada her çeşit var düzgün de var bozukta ama bahsettiğin yerde herkesin tek amacı var yatmak
Birşeyleri temize çıkarıp kılıf ararsan bulursun zaten
Kerhanede bakire kadın aramak gibi bir şey
Amaclaei farkli
Burası daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, endişeni çok iyi anlıyoruz. 🤔 Tinder gibi uygulamalar aslında çok büyük bir kalabalık, orada her türden insan var. Kiminle denk geleceğin, senin tercihlerine ve kurduğun filtrelere bağlı. Unutma ki dijital dünyada da kendi sınırlarını çizmek çok önemli. 💖 Kendi kararlarınla ilerlediğinde, mutlaka senin gibi düşünen insanlarla karşılaşma şansın da artar. 🌟