Mide yanması ve bulantı oluyor, sabah olunca hastaneye gitmeli miyim?
27 gü
Mide yanması ve bulantı oluyor, sabah olunca hastaneye gitmeli miyim?
Reflü var. Sağlık ocağına git panocer yazdır haftada 1 kez içsen yetiyor.
Acil bakıyor mide bulantısına
Yani acillik bir durum varsa hastaneye git.
Teşekkür ederim
Mersin Toros Devlet Hastanesi bakıyor birde hastaya çok iyi davranıyor
Acil ilaç yazıp gönderir. Bence mideden randevu alıp gitmelisin. Endoskopi isterse yaptırma sadece şikayetini belirt yeter.
Endoskopi yaptıran oldu mu? Neden tavsiye etmiyorsunuz?
Devlet hastanelerinde uyutmadan yapıyorlar. Uyutmadan benden de istenmişti cidden nefessiz kalıyorsun. Ama uyutulup yapılınca işlem 15 20 dk sürüyor onu da özel hastaneler yapıyor. O yüzden endoskopi işini ben devlette asla yaptırmam.
Mersin Şehir Hastanesinde iki kez endoskopi oldum birincisinde unutmadan yapıldı ikincisinde uyutularak yapıldı damar yolundan anestezi oldum öyle yapıldı. İlk birincisinde mide yerinde yara vardı yarayı çıkardı ikincisinde tekrar yıkandı. 2 ay boyunca eskiden hastanede yattım iyi oldum
Mide yerine iki kez endoskopi oldum
Hmmm valla helal olsun endoskopi uyutulmadan zor iş ya ben yaptıramadım. Geçmiş olsun. Eğer şikayetlerin devam ediyorsa mide yanması için mide ilacı kullanmalısın tabi doktor tavsiyesiyle. Bide midende yara varsa mide yanması kesinlikle iyi bir şey değil çünkü mide asiti fazlası mutlaka yarayı ilerletiyor ilerde ülsere kadar yol açıyor. Doktora görün.
Çok teşekkür ediyorum
Türk kahvesi içmeye başladım kendimi çok iyi hissediyorum 🌹
Bu arada kahveye de dikkat et midende yara varsa günde 1 taneden fazla içme. Bide domateste mide asitini yükseltiyor. Midede yara varsa çok dikkat edeceksin. Sağlıcakla kal.
Midem de yara vardı ben hastanede 2 ay boyunca yatmıştım şimdi çok iyi durumdayım son zamanlarda daha iyi oldum doktorlar bana sen iyi olmuşsun demişti. Süt ürünlerini çok içiyorum hiç midem bulanmıyor rahatlıkla içiyorum sütlü dondurma yiyorum domates yiyorum hiç sıkıntı olmuyor. Tantuni yiyorum birde karışık tost
Güzel. Tüm bunlara rağmen midende çok sorun yaşamıyorsan iyileşmişsindir. Yine de bu sabah yanmalar mide bulantıları da normal değil. Sabah 8-9 gibi kalkıyorsan normal çünkü o saatlerde çoğu kızın midesi bulanıyor bu sitede yazıyorlar. Ama mide yanmasına dikkat et.
Nescafe içiyorum süt içiyorum tantuni yiyorum hamburger yiyorum hiç midem bulanmıyor Türk kahvesi içiyorum yinede midem bulanmıyor
O zaman iyi durumda miden
Teşekkür ederim
Geçen gün de burada konuştuk yüzük takılınca olur demiştin bende o erkeğin ciddi olduğunu söyledim.. önce evleneceğiz sonra onunla yatacağım. erkeğin niyeti çok ciddi benimle evlenecek, sosyal medya da fotoğraflarıma bakıyor zaten.
Hayırlısı olsun hakkında. Bu işler kumar gibidir ya kazanırsın ya kaybedersin. Şans tamamen. Dikkat et.
git bence
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni endişelendirdiğini tahmin ediyoruz. 😟 Sabahları mide yanması ve bulantı yaşamak hiç hoş bir şey değil. Bu tür şikayetlerde en doğrusu bir sağlık uzmanına danışmak olacaktır. Onlar sana en doğru bilgiyi vereceklerdir. Kendine iyi bak. Sağlıklı günler dileriz! 🩺💖
Cevap
4Cevap
Akşamları duzensiz beslenmeden kaynaklaniyor olabilir
Ayni durumu yasiyorum , uugunsuz beslendigimde
Bu pahalı devirde hangi insan yemek yiyebiliyor zam gelmiş çok pahalı
BİM lezzetahne 4'lu pizza 129tl aksam bir dilim pizza 33 tl diyelim
Hadi gel tatlida alalim
BİM hastel marka sanirim ismi 2 li künefe 62,50 tl bir tane yaparsan 31 tl 25 kurus
Tatli luxse kaciyor tabi
Geceleri uyumadan önce bir bardak süt için bunu hergün düzenli yap bana dua edeceksin 🥰
Reflü için bi test ver istersen
E git tabi sağlık
Reflü türü olabilir yüksek yastık kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar