Gece olunca evin içinde böcek çıkıyor siyah böcek, gece kalkıp su içmeye veya tuvalete kalkınca lambayı açıyorum o zaman görüyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece olunca evin içinde böcek çıkıyor siyah böcek, gece kalkıp su içmeye veya tuvalete kalkınca lambayı açıyorum o zaman görüyorum
Cevap
4Cevap
Allah yardım etsin eski evlerde çıkıyor çocukken çok görürdüm tuvalete kalkmak istemezdim igreniyordum
Allah'tan şimdi evimiz yeni ve üst katta öyle bir durum yok
Bzmde 1kat eskiden balkonda camekan yokttu daha çok vardı camekan yaptrdk kışın hiç yoktu 1 2 senedr yoktu şimdi yine gördm
Bunun için Trendyol da ilaç var sanırım araştır sipariş ver
Bi ara tablet almıştk o iyiydi yine ondan alarm
Ben markettciyim tablet değil bak spreyler var özel marketlerde satılmıyor onları takip et
Böcek ilacı al veya youtubeden videolara bak
Hamambocekleri mi
Evt
Marketlerde hamam böceği jeli satılıyor böyle şırınga şeklinde ondan alırsın 2 tane fayans köşeleri kapi menteseleri daha çok hangi bölgede varsa odalada 1 er 2 ser damla sık bırak bir kaç gün içinde tamamen yok olurlar
Bi ara tablet almıştık onlarda iyiydş onlardan mı alsam
Jelden baska birsey alma diğerleri çöp bu kalici
İlaç vs. İstemiyorm sakıncalı insanı öldürüyır
İlaçlama tek çözümü
İlaçlama yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evdeki o davetsiz misafirlerin ne kadar huzur bozucu olabileceğini çok iyi anlıyoruz 😥. Belki de evin nemli yerlerini kontrol edip, ufak çatlakları kapatmak iyi bir başlangıç olabilir. Unutma, bazen en küçük önlemler büyük fark yaratır! Evinin senin için daha huzurlu olması dileğiyle! ✨