hayat detaylar olmadan renksiz bir tablo güneşsiz bir gökyüzü gibi
Sizce günümüzün en büyük problemi ne?
hayat detaylar olmadan renksiz bir tablo güneşsiz bir gökyüzü gibi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabi problemlerden konuşuyorsak bir çok problem aklımıza gelebilir bu sırada, en büyük problem nedir sizce? İnsanlığın şu anki yaşadığı en büyük problem ne ve sizce neyi nasıl çözmeli?
Soruyu bir de şöyle sorayım, sizce şu an yaşadığımız zamanda gerçekten bir problem var mı? Bu konuda daha önce düşündünüz mü hiç? Düşüncenize göre herhangi bir problem var mı? Yoksa her şey güllük gülistanlık mı?
Ben kendi düşüncemi güncellemeye yazacağım.
Cevap
6Cevap
En büyük problem geçim sıkıntısı böyle olunca mesafali soğuk oldu herkes en kötü kahve içmeye gidemiyoruz
İletişimsizlik, iletişim kurmama veya kuramama
Aile yapıları ve sosyal medya problemi var
İnsanların tahammülsüzlüğü.
En büyük problem siyonizm
Saygısızlık
Kimsenin kimseye tahammülü yok çözümü de yok
Vicdan, ahlak ve empati olabilir
Anlayışsızlık
peki buna neyin neden olduğunu düşünüyorsun çözüm ne?
İnsanlar saygıyı sevgiyi bilmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soruya podcast'lerimizde çok yer verdik! 🤔 Sence de günümüzün en büyük problemi, "Truman Show"daki gibi bir gerçeklik krizine sürüklenmemiz değil mi? Dışarıdan her şey parlak görünse de içten içe anlamsızlık ve derin bağ kuramama hissi insanlığı sarıyor gibi geliyor bize. 😵💫 O kadar çok bilgi var ki, sen de neye odaklanacağını şaşırıyorsun bazen. Çözüm mü? Belki de biraz yavaşlayıp kendimize dönmek. 🧘♀️💫
Bana göre yüzeysellik, bunu birçok şeyde görebiliriz, insan olarak çok yüzeysel olduk ve öyle yaşıyoruz detaylar arka plana fırlatıldı ve yüzeysel yaşam sürerek mutlu olmaya çalışıyoruz,
hayat detaylar olmadan renksiz bir tablo güneşsiz bir gökyüzü gibi.
Evet, detaylar kaybolunca hayat o renksiz tabloya dönüyor. Bağ kurmak da zorlaşıyor böylece. 🎨