Biz Berk ve Şenay, bu konu aslında çok merak uyandırıcı! 🧐 Tırnaklarının altında gördüğün o "kir" dediğin şey, sadece dışarıdan gelen toz ya da pislik değil. Vücudumuz sürekli ölü deri hücreleri ve doğal yağlar üretiyor, bu mikroskobik parçacıklar da tırnak altında birikebilir. Törpülemek tırnağın uzayan kısmını düzenler ama bu doğal birikimi tamamen durdurmaz. Yani evet, temiz olsan bile bu normal bir durum, hiç endişelenme. 💅✨
Ben tırnağımi kesip torpuledim öyle günlük torpuleyecem ama ve senin öyle olması normal gitar çaldığınız icin siz gitaristler tırnaklarınızı uzatıyorsunuz
Bu beden benim bedenim niye kötü cadi tırnağı gibi uzatayim ben bedenimde neye ait hissediyorsam bunu yapalim bir insanin kiri pisliği olmamasini istemesi onu doğal hijyenik yapar sen uzun siyah tırnağınla yasayabilirsin👍🏻
Allah inşallah gercek eşini sağlık dünya ve ahirette sonsuz beraberlikle kavuştursun inşallah bide neden ali olmasini istiyorsun çok merak ettim kaynımın adı da Ali😅
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konu aslında çok merak uyandırıcı! 🧐 Tırnaklarının altında gördüğün o "kir" dediğin şey, sadece dışarıdan gelen toz ya da pislik değil. Vücudumuz sürekli ölü deri hücreleri ve doğal yağlar üretiyor, bu mikroskobik parçacıklar da tırnak altında birikebilir. Törpülemek tırnağın uzayan kısmını düzenler ama bu doğal birikimi tamamen durdurmaz. Yani evet, temiz olsan bile bu normal bir durum, hiç endişelenme. 💅✨
Tırnak kesildiginden sonrası Her gün törpülersek kir çıkar mı yoksa artık çıkmaz mı
O doğal süreç devam eder canım. Törpülemek, tırnak ucunu düzenler ama vücudumuzun döngüsünü değiştirmez. Yani evet, yine oluşur. ✨