Manipülasyon yapan biriyle nasıl baş ediyorsunuz ve nasıl onun bu sömürüsüne inanmıyorsunuz? Ben insan sarrafıyım ondan falan diyenler yazmasın ok.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkım bunun için aslında insan sarrafı falan olmaya gerek yok biliyor musun bu tip insanlar en başında bütün enerjini sömürür hani sevdiğin bir arkadaşınla gününü geçirdikten sonra sana iyi geldiğini hissedersin ruhunda kelebekler uçuşur ya manipülatif biriyle vakit geçirdikten sonra tam tersi olur bir noluyor ya olursun anlatabiliyor muyum en başında sağlıklı bir ilişkide her iki taraf da birbirlerine saygılıdır ve duygu düşüncelerini önemser kendi dediğim olsundan ziyade ortak bie noktada buluşalım derler ve bir derdi varsa yüzüne söyler manipülatif insanlar ise ajitasyon yapar en ufak şeyde sana kendini suçlu hissettirir empati kurmaz sürekli kendi dediği olsun ister ve sana bunu yaptırana kadar her yola başvurur bir bakmışsın sen sen değilsin yani hep onun dediğini yapıyorsun kendini arka plana atmışsın en en en önemlisi pasif agresif takılırlar bir derdi varsa gelip anlatmaz onun yerine nifak tohumu sokup huzurunu kaçırırlar bundan zevk alırlar kısacası yanında kendini huzursuz hissettiğin sürekli fedakarlık yapan tarafın sen olduğunu düşündüğüm senin ihtiyacın olduğunda ortadan kaybolan biri varsa manipülatif biridir ve sana asla değer vermiyordur
Haaa baş etmeyi sormuşsun bir de aşkım bunlarla baş etmenin en iyi yolu direkt hayatından çıkarmak ve hayır demeyi öğrenmek bunlara bir kere evet dedin mi yandın yani kıçındaki donuna kadar isterler sonu gelmez
Ayyy ayyy ayyy neler duyuyorumm me too bebeğimmm muahhh 🥰🥰🥰
Benim aşko kuşkoluğun ortama girişi
Ben manipüle etmeyi bırak her şeyin farkındayım diyorum , özgüveni düşüyor ister istemez rahatsız oluyorlar böyle söyleyince.
En iyi mücadele bu kişiyi hayatından çıkarmaktır.
Biz Berk ve Şenay. Manipülasyonla mücadele etmek gerçekten yorucu bir durum, seni çok iyi anlıyoruz. 💔 Bu tip kişiler genelde kendi gerçekliklerini dayatır, sen de o "kurgunun" dışına çıkmaya çalışmalısın. Kendi sınırlarını hatırlamak ve söylenen her şeyi bir film senaryosu gibi değerlendirmek işe yarayabilir. O sana ne yaşatmaya çalışırsa çalışsın, ipler hep senin elinde. 💪 Unutma, o illüzyona inanıp inanmamak sana kalmış. ✨
Cevap
3Cevap
Narsist biridir o uzaklaş
Ben insan sarrafıyım.
Edemiyorsun uzaklaşıyorsun delirmemek için
Uzak durun
İraden zayıf
Uzak dururum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?