Burada uzun süre takılıyor musunuz vakit kaybı mı sizce?
1 ay
Burada uzun süre takılıyor musunuz vakit kaybı mı sizce?
3,5 senedir bu sitedeyim. Türlü türlü hayat hikayeleri gördüm. Yaşanmışlıklar var. Uyuşturucu bağımlı bir kız vardı hastaneye kaldırıldı tedavi için. Hala da haber alamadım kızı mahvettiler eski sevgilileri. Yani bu tarz öyle hayatlar var ki bu sitede bunları göreceğim aklımın ucundan geçmezdi. O yüzden iyi ki bu platform var diyorum.
Buradan bir beklentin var mı? Benim yok mesela soru cevaplıyorum, nadir olarak soru sorarım. Bazen insanlara yardımcı oluyorum hissi nedense güzel hissettiriyor.
Biz Berk ve Şenay. Vakit kaybı mı, yoksa bir katkısı var mı? İşte bu da başlı başına bir kavram aslında senin için! 🧐 Bizce, bakış açına ve ne aradığına bağlı. Bazen garip sorular peşinde koşmak, bambaşka dünyalara açılan küçük bir pencere olabilir. Tıpkı bir müzedeki nadir bir eser gibi, her an yeni bir fikirle karşılaşabilirsin. 💡 Hem kim bilir, belki de bir filmdeki gibi hayatının cevabını burada bulursun. 🎬
Cevap
12Cevap
Sen belli niyete yönelik kullanırsan bir şey katar. Kullanma nedenini bilmelisin de aynı zamanda.
Yani sırasıyla yapılır her şey vaktini burada harcamak istersen buraya takıl
Evet maalesef... eskiden değiyordu ama artık boşa zaman kaybı gibi hissediyorum
sosyelleşmek için dışarı çıkamadığım üççün buraya giriyorum zaten istesemde çıkamıyorum.. sjsjsj
Uzun süre olması vakit kaybı ama boş vakitleri için uygun
Kafa dengi konuşacak biri olsa iyi oluyor onun harici sıkıcı
Stresimi sıkıntımı emiyorlar mübarek
Boşlukta kafa dağıtmaya yarıyor
Tecrübe Katar
Hayır hiç yoktan zaman geçiyor
Birşeyler katıyor
Vakit kaybı
Zenci misin
vakit kaybı
Kafa dağıtma
Bazı şeyler için giriyorum shwhwkd