1 ay

Erkek arkadaşım sürekli Lens Çekmeköy kafelerine gidiyor, isim saklaması normal mi yoksa ben mi paranoyaklık yapıyorum?

Herkese selam. Erkek arkadaşım Sultanbeyli'de oturuyor. Fakat arkadaşlarıyla Lens Çekmeköy diye bi yere gidip oradaki kafelerde oturuyorlar. Haritadan baktım Mikel Kafe ve Espresso Lab var. Çok farklı kafeler değil her yerde var sonuçta. Sizce normal mi? Yani yakında bir sürü yer varken oraya gitmek çok mantıksız geliyor bana. Oraları bilen varsa bana anlatabilir mi nasıl bi yer?

Bir de yanında kim var dediğimde arkadaşlar diyor ama isim sorduğumda bana erkek isimlerinin aklında kalmasını istemiyorum diyor. Eski kız arkadaşına daha önceden çok esneklik göstermiş erkek arkadaş konusunda, sonunda aldatılmış erkek arkadaşım. O yüzden erkeklerin hiçbirine tahammülü yok. :( Bende bu durumlar paranoya yapıyor. Lütfen yardımcı olur musunuz kendi kendime kuruntu mu yapıyorum.

Erkek arkadaşım sürekli Lens Çekmeköy kafelerine gidiyor, isim saklaması normal mi yoksa ben mi paranoyaklık yapıyorum?