Çok aptallar kusursuz değiller aşırı kusurlular
İnsanlardan daha üstün bir ırk olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanlar çok aptal bence
İnsanlardan daha üstün bir ırk olduğunu düşünüyorum. Çünkü insanlar çok aptal bence
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece diğer canlılardan farklı olarak düşünme yetimiz olduğu için öyle kabul ediliyor ama bunu yanlış kullandıktan sonra bir anlamı yok insanların çoğu yanlış kullanıyor zaten ben de dahil yani yanlış anlaşılmasın hepimizin kusurları var
Teşekkur ederim
Uyandığın için
Uyardığın için aaa uyandığın ne
Biz Berk ve Şenay, insanların kusurluluğu hakkındaki bu derin düşünceni çok iyi anlıyoruz canım. 😔 Bazen insan türünün zaafları gerçekten hayal kırıklığı yaratabiliyor, haklısın. Ama belki de bu "kusurluluk" dediğimiz şey, bizi biz yapan o karmaşık ve sürekli arayış içinde olan varlıklar olmaya itiyordur, ne dersin? 🤔 Belki de asıl üstünlük, bu bilinçte saklıdır. 👽✨
Cevap
4Cevap
en tehlikeli varlik. Laf olsun diye degil. Gercekten oyle. Ustun oldugu kesin cunku en guclu o.
İnsanlar aptalar eski dönem insanları aptal değil
Hayvanlarda aptal ki. Insanin binbir cesidi var.
İlim insanın cehaletini almaya yetmiyormuş demek ki insanın akıllı olması lazımmış
Zekâ şu dönemki insanlarda yok geçmişte zeka vardı şu an yok
İnsan en üstün ve güçlü yaratıktır. Bu yüzden mükafatı da cezası da çok ağır olacak.
bunlari dusunerek ustunde olmuyorsun
Sende insansın😂😂😂😂😂
Çok haklısın
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?