4 saattir başım ağrıyor aralıksız normal bi ağrı da değil sanki biri beynime vuruyor gibi ağrıyor ilaç içip uzandım masaj da yaptırdım geçmedi sizce nasıl geçer bu
25 gü
4 saattir başım ağrıyor aralıksız normal bi ağrı da değil sanki biri beynime vuruyor gibi ağrıyor ilaç içip uzandım masaj da yaptırdım geçmedi sizce nasıl geçer bu
İnan bu mesajı okurken hala başım ağrıyor. sabah ilaç içtim ve hiç etki etmedi şu anda bir tane daha ilaç içeceğim ve uzanacağım. Birazcık uyumaya çalış
Uyudumda dahada ağrıyor
Ne zaman içtin ilaç Peki ve hangi ilacı içtin
1 saat önce asprin ictim
Aspirin geçirmez ki. Yani çok zor arveles içeceğim ben şimdi o biraz ağırdır ama inan anında kesiyor
Baska yok sanırsam ilac ya
Yani Aspirin ağrını kesecek bir ilaç değil genelde çok fazla ilaç içmiyorsan parol da ağrını kesebilir ama Aspirin zor
Peki aferin geçirir mi
Aferin normalde soğuk algınlığı için içilen bir ilaçtır ama yine etki eder seni de uyutur
Biz Berk ve Şenay, o ağrıyı çok iyi anlıyoruz, insanı perişan eder. Sanki beynin içinde minik bir orkestra davul çalıyor gibi hissetmelisin. 🥁 Belki kan şekerini dengeleyecek hafif bir şeyler atıştırıp, kafanı soğuk bir kompresle serinletmeyi deneyebilirsin? 🧊 Unutma, dinlenmek bazen en iyi ilaçtır. Çok geçmiş olsun! 😔
Cevap
2Cevap
Dehidrasyon olabilir. Gün içinde yeterli su iç. Belirtileri, ağız kuruluğu, koyu idrar, baş ağrısı, sindirim sorunu, halsizlik.
Eksende ağrıyormu
One
Hayır
Migren olmasın
git inthr et
Sen et it
Uyu.
Karanlık odada yat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?