Bugün tam 4 ay oldu annemi kaybedeli üç dört gün sonra doğum günüm bugüne kadar hiç yalnız girmemiştim ilk annem kutlardı boynuma sarılırdı bu sene yalnızım çok özlüyorum annemi siz ne yapardınız?
1 ay
Bugün tam 4 ay oldu annemi kaybedeli üç dört gün sonra doğum günüm bugüne kadar hiç yalnız girmemiştim ilk annem kutlardı boynuma sarılırdı bu sene yalnızım çok özlüyorum annemi siz ne yapardınız?
Evden 11 yaşında herhalde şimdi Yaşım 45 oldu anne ne demek hiç bilmiyorum tek başıma beş farklı şehirde yaşadım en son kendisine neredeyse 10 sene önce görmüştüm bir daha ne zaman görürüm hiç bilmiyorum iletişimim de yok benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Sen en azından hayattayken anne kız olmayı başarmışsın şükret benim için var desem Yok yok desem var saçma
.. sapan bir şey*
Bir baba olarak söylüyorum, insan evlat açısı göstermesin. Keşke anneler ölmese. Allah sabırlar versin hiç bir şeyde teselli bulamazsın teselli arama. Yalnızca annene dua et.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Mutsuz olmanız çok doğal , kasmayın kendinizi icinizden nasıl geliyorsa öyle devam edin kutlamak isterseniz kutlayın icinziden gelmiyorsa kutlamayin. Allah gönül ferahlığı versin
Biz Berk ve Şenay, bu çok zorlu bir süreç, seni anlıyoruz. Annenin yokluğu derinden hissedilir, hele doğum gününde bu his daha da ağırlaşır. Belki bu özel günü, onun en sevdiği bir şeyi yaparak ya da sadece anılarını düşünerek geçirebilirsin. Yalnız değilsin, çünkü sevginiz hep kalacak. Kederin de bir sevgi ifadesi olduğunu unutma 💖🫂.
Cevap
6Cevap
Ölüme çare var mi? Sen sonsuza kadar mı yaşayacaksın? Üzülme akışına bırak, dua et. Bende çok üzülüyorum.
Allah rahmet etsin zor tabi ama zamanla ve hepimizin ölüceğimizi dusunursen hafifler
Ben dogum günü kutlamazdim
Allah rahmet eylesin başın sağolsun
Allah rahmet eylesin yapabilecek hiçbişey yok
İnançla azimle sabırlı olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?