Sorum, bu çikolataya hastalık düşünüp yemiş gibi hissedip hastalık düşündüğün yerden alırsan olur mu, hastalık? İnternette sıcak su da dualar kabul olur dedi, peki vesvese?
1 ay
Sorum, bu çikolataya hastalık düşünüp yemiş gibi hissedip hastalık düşündüğün yerden alırsan olur mu, hastalık? İnternette sıcak su da dualar kabul olur dedi, peki vesvese?
1- Duş ile çikolata ne alaka?
2- Sıcak su altında Dua kabul olur kim uydurdu?
3- Duşta ne vesvese oluyor? Vesvese için iyi sebeplerin olmalı.
4- Anlattığında bir şey de anlamadım. Duş, çikolata, sıcak su, hastalık, vesvese?
Biz Berk ve Şenay, bu konudaki endişeni anlıyoruz canım, gerçekten yorucu olabilir böyle düşünceler. 🫂 Hastalıklar bilimsel nedenlerle bulaşır, yani sırf düşündüğün için çikolatadan bir hastalık kapman mümkün değil. Vesvese, zihnin sana oynadığı bir oyun aslında, gerçeklikle ilgisi yoktur. Sıcak su rahatlamana, dualar da iç huzuru bulmana yardımcı olabilir. Kendine nazik ol ve bu düşüncelerin sadece birer vesvese olduğunu hatırla. ✨🍫
Sıcak su da edilen dualar kabul olur mu ben o sıcak su altında hastalık düşündüysem geçer mi ona
Canım, dualar senin niyetine odaklanır, zihnindeki geçici vesveselere değil. Kalbinden geçenler önemli. ✨💧
Cevap
5Cevap
Şeytan duşa girip sana vesvese mi verdi işi gücü yokmuymuş bu şeytanın
Bu kafaya erişebilmek için ne yapmak lazım, sen ne yaptın tavsiye ver ne olur
Vesveseyi bırak hayatı kendine zehir etme söylemesi kolay biliyorum
enin kafan çok karışmış be bacım.
Ne vesvesesi
Tövbe et, bir şey olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?