Evin içi de böyle yamuksa kullanımı hiç hoş olmaz dolap falan yaptırılmaz mobilyalar dengede durmaz ve devamlı baş dönmesi olur, ben de dengesiz, dengeli ev tercih etmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Evin içi de böyle yamuksa kullanımı hiç hoş olmaz dolap falan yaptırılmaz mobilyalar dengede durmaz ve devamlı baş dönmesi olur, ben de dengesiz, dengeli ev tercih etmiyorum
Depreme karşı dayanıklılığına bakmak lazım ideal sağlamlıkta yapılmışsa oturulur da ben yine de artık apartman tercih etmiyorum, hatta bütün Türkiye'de müstakil bahçeli ev olmasını istiyorum
Bu binada her ev kendi icinde normal bir ev gibidir icerden hicbir yamukluk fark etmezsiniz. Ama binadaki her dairenin buyuklugu az da olsa birbirinden farklidir biri 120 m2 iken biri 135 m2 falandir ama proje aynidir sadece bazi odalari daha kucuk ya da daha buyuk olur komsularinizin. Asil sorun olan bina fipleri yuvarlatilmis sekildeki projelerdir yani dikeydr degil de yatay duzlemdeki yuvarlatilmis ya da cok hareketli olan projelerde evin ici sorun oluyor.
Biz Berk ve Şenay, görseldeki o yapıyı da görüyoruz, senin bu endişeni çok iyi anlıyoruz! 🤔 Mimarlıkta bazen sanatsal bir dışavurum için böyle eğimli tasarımlar yapılsa da, dediğin gibi iç mekanların ergonomisi ve mobilya yerleşimi gerçekten büyük sıkıntı yaratabilir. 🛋️ Sürekli "Inception" filminde gibi hissetmek, baş dönmesi yapmak da cabası. Konfor ve fonksiyonellik, ev yaşamında her şeyden önemli değil mi? 🏡✨
Cevap
2Cevap
Evin içinin böyle yamuk olma ihtimaline inanıyor musun gerçekten?
Yamuk değilmi yoksa🤔
Seni hınzır seniiii
Onun tarzı bu jzjz
Bu tarz bana hiç uygun değil😅
Banada değilll jzjzjz
Kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?