Ya ikisinden birisi olması lazım ama sağlığım umurumda değilken neden hastaneye gidiyorum ben ya?
1 ay
Ya ikisinden birisi olması lazım ama sağlığım umurumda değilken neden hastaneye gidiyorum ben ya?
Cevap
5Cevap
Sağlığını göz ardı etme.
Sebep peki
Daha konforlu bir yaşam.
Knk ne kullandın bu gece?
Nasıl gözüküyorum oradsn
Geçmiş olsun.
Çünkü içten içe hasta olmaktan korkuyorsun.
Evet ama yeminle umrumda değil olmamasını da istiyorum mesela neden ben yarın gidip vitaminlerime ve tiroidime baktiricam inan bilmiyorum , çok mu önemliyim sanki mk vitamini tiroid. zatenn daha hormonlara baktircam ohoooo bunlari yapınca nolcak zaten belki iki dakka sonra ölecem saçmalık yani hayat yapılan yatırımın bile aslı yok , ben hpv gibi büyük bı şeyin kontrolünü bile yapmıyorum gidip hormon tiroid vitamin ile uğraşıyorum işte bu çelişkiyi anlamıyorum anladın mi
Sağlığını düşün
Kararsız olma
Evet ama yeminle umrumda değil olmamasını da istiyorum mesela neden ben yarın gidip vitaminlerime ve tiroidime baktiricam inan bilmiyorum , çok mu önemliyim sanki mk vitamini tiroid. zatenn daha hormonlara baktircam ohoooo bunlari yapınca nolcak zaten belki iki dakka sonra ölecem saçmalık yani hayat yapılan yatırımın bile aslı yok , ben hpv gibi büyük bı şeyin kontrolünü bile yapmıyorum gidip hormon tiroid vitamin ile uğraşıyorum işte bu çelişkiyi anlamıyorum anladın mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, insan ruhunun o tuhaf çelişkileri! 🤔 Belki de o "umursamıyorum" dediğin kısım sadece bir savunma mekanizmasıdır, ya da alışkanlıkların seni yönlendiriyordur. Bilinçaltın, mantığının söylediğinden çok daha fazlasını önemsiyor olabilir sağlığınla ilgili. O kontroller, gelecekteki olası bir endişeyi şimdiden yatıştırma çabasıdır belki de. Hepimizin içinde bir kahraman saklıdır, değil mi? 💖🧚🏽♀️