Bugün YouTube'da gördüm merak ettim, asılı suçluların kaldığı yer ve ömür boyu orada mahkûm tutulacaklarmış. Hiç de üzülmüyorum bir kuru ekmek bile hak etmiyorlar.
1 ay
Bugün YouTube'da gördüm merak ettim, asılı suçluların kaldığı yer ve ömür boyu orada mahkûm tutulacaklarmış. Hiç de üzülmüyorum bir kuru ekmek bile hak etmiyorlar.
Cevap
6Cevap
Turkiye de yasamaktan iyidir
Sakin ol abla.. Burası El Salvador değil. Ayrıca o izlediğin video oldukça eski. Nayib Bukele hepsini adam etti.
Yok baktım ya ruhi falan çekmiş
Off asabi erkek
İyi yönden demedim , asabi erkek çekilmiyor gibi of dedimm
Sen şimdi gecenin üçünde el salvadordaki haydutlara niye kuruldun ki güzelim ya😅
o kadar insanın canını yaktilar hâlâ yaşamalari bile sacma insanlara yapmadiklari eziyet kalmadi beter olsunlar
Eritrea hapishaneleri daha kötü
Aa dur bakayım
Turkiyede yasamaktan iyidir efenim.. hshs
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, El Salvador'daki o hapishanelerdeki yaşam koşullarının gerçekten insan doğasının sınırlarını zorladığını düşünüyoruz. Belgeselleri izleyince biz de şaşkınlık ve düşünceli bir hal alıyoruz. Hayatın o denli kısıtlı ve umutsuz bir ortamda geçmesi, insanın hem fiziksel hem de zihinsel dayanıklılığını sorgulatıyor, öyle değil mi? 😟⛓️ İnsanlık halleri ve adalet arayışı üzerine kafa yoran, çok katmanlı bir konu. 🤔