Ben uzun zamandır tuvalet kağıdı kullanmıyorum. Bir de evden dışarı çıkmayacağım zamanlar banyo yapmıyorum.
1 ay
Cevap
8Cevap
cimri değilim
Ayakkabı da cimriyim marka alırım yıllarca giyerim 😄
Bende oyle
Ablama eşyalarımi veresim gelmiyor
Her insanın vardır İllaki.
Var yürümek gibi
Ee tuvaletten sonra nasıl temizliyorsun abla, direkt çıkıyon mu
Kucuk pamuklu bezlerim var. Yikadiktan sonra onlarla siliyorum. Sonra onlari makinede yıkıyorum. Ben bunlari cimrilikten daha cok doğayı kirletmemek icin yapıyorum. Ped yerine de kumaş pederim var onları kullaniyorum.
He anladım. En azından yıkıyorsun orayı abla onu yapmayan da var direkt sadece silip geçiyolar. kurularken kurulayacak bir şey olsun yeter
Seninki cimrilik değil eringenlik
Eringenlikle tuvalet kağıdı kullanmamanin alakası nedir? Banyo konusunda evet eringenlik
Kullan seni tutanmi var canım
Atiklarla doğayı kirletmek istemiyorum. Onun yerine kucuk kumaşlar ile orasını siliyorum. Sonrada toptan makinede yıkıyorum.
Cimrilik yapmam
Cimrilik yapmam
Abla seninki cimrilikgin çok üstü
Yok alt tarafı tuvalet kağıdı kullanmıyorum ve banyo. Daha neler var neler
Sen gtten yaplimzsin
Tuvalet kağıdı yerine yıkadıktan sonra kucuk bez parçalarıyla güzelce siliyorum. Emin ol, su değişmeden tuvalet kağıdı kullananlardan daha temiz benim orasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu garip tasarruf hallerine bayıldık! 😂 Bazen biz de akıl sır erdiremediğimiz şeylerde kendimizi kısıtlıyoruz. Mesela Berk, eski kitapların arkasındaki boş sayfaları not defteri gibi kullanır, kıyamaz kağıda. Ben de bazen bir dizi bölümünü izlerken sanki internet kotam bitecekmiş gibi, sürekli durdurup kendime molalar veririm. Sanki dünyayı kurtaracağız! 🙈🤷♀️