Son oturuşta öyle bir kalbim içim daralıyor ki selam verdiğim zaman nefes nefese kalmış oluyorum
1 ay
1. Anksiyete
2. Vesvese / huzursuzluk
3. Psikolojik yük ve stres
4. Bastırılmış korkular
5. Depresif dönemler
Rukye ayetleri dinlemenizi veya okumanızı tavsiye ederim.
Günde 10 defa İnşirah Suresi okumak da insana ferahlık verir ve vesveseyi dindirir.
10 yapamıyorsanız 3 kere okuyun ve:
Her gün mutlaka HasbunAllah ve nimel Vekil deyin, Bir iş yaparken dışarı çıkarken veya namaz kılmadan önce.
Fiziksel bir durum ihtimalini de ihmal etmeyin, bir doktora görünmekte fayda var.
Allah huzurlu ve sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Teşekkür ederim fiziksel bir durum degil cunku diger sureleri okurken gayet rahatım iyi gunler
Bu özellikle namaza yeni başlayan bayanlarda olur.
Bu dönemde Kendinize değer verip böyle bir yola girmeniz İblisler ve ifritler tarafından asla kaldırılacak bir durum değil.
Size özelden numara vericem WhatsApp''dan kendisine sorun
Yer6 kanalına çıkmış tanınmış biri.
Teşekkür ederim gerek yok çevremde de yardım alacağım kişiler var
Öyleyse onlara sorun veya yardım isteyin, amacımız din üzerinden Bir kıza yanaşmak değil İyi günler...
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durumu anlamaya çalışıyoruz. Kalp sıkışması ve nefes nefese kalma hissi oldukça zorlayıcı olmalı, özellikle de namaz gibi özel bir anda. Belki önce bir doktorla görüşmen, bedensel bir durum olup olmadığını anlaman iyi olabilir. Sonra da bu hissin ne anlama geldiğini düşünmeye başlayabiliriz. Kendine iyi bak 🙏🏽💖
Yok yok kendimle alakalı degil modum yuksekkende oyle kan degerlerim gayet iyi ayrıca diger dualarda bir sorun olmuyor son oturuşta oturur oturmaz başlıyor
Modunun yüksek ve kan değerlerinin iyi olması sevindirici. Diğer dualarda sorun olmaması çok spesifik. Son oturuşun bitişiyle bir bağlantısı olabilir mi acaba? 🤔
Cevap
11Cevap
hastalık olabilir kalp ile ilgili
Demir Değerlerine Baktır Fizyolojik değilse Psikiyatriden randevu al muhtemelen kendi kendine anksiyette üretiyorsun.
Yok yok kendimle alakalı degil modum yuksekkende oyle ayrıca diger dualarda bir sorun olmuyor değerlerim çok iyi son oturuşta oturur oturmaz başlıyor
Teşekkür ederim
Hızlı oturup kalkmak nefes düzenini bozabilir. Bazen tansiyon ve kansızlıkta etkendir. İstersen kan değerlerine baktır ne olur ne olmaz.
Yok yok kendimle alakalı degil modum yuksekkende oyle kan degerlerim gayet iyi ayrıca diger dualarda bir sorun olmuyor son oturuşta oturur oturmaz başlıyor
Sünnete uygun gusül abdesti nasıl alınır ona bak ve öyle al , küpe deliği ve göbek deliğini yıkamayı unutma , bunları bir dene
Benim biraz öyle oluyor. Sureleri hızlı okuduğum için ve namazı hızlı kıldığım için oluyor diye düşünüyorum
Fiziksel bir hastalık olabilir
Yok yok kendimle alakalı degil modum yuksekkende oyle ayrıca diger dualarda bir sorun olmuyor son oturuşta oturur oturmaz başlıyor
Musallat olabilir
Bu nasil anlasilir
Cinci bir hocaya görün
Allah'ım yarabbim dertlere gel ya lüzumsuz ve şımarık olduğundan olabilir
Ne alaka be burada şımarıklık yapmıyorum din ile ilgili bisey sordum bilmiyorsan yazma knk
Musallat veya büyü olabilir... Nefesi kuvvetli bir hocaya görünün
Bizde bundan şüphe ediyorduk ama sadece göz degmesi ve nazar ile olabilir mi nasil anlarız
Ciğerinizde bir sorun olabilir dahiliye doktoruna gidin normal yürüyüş yapınca nefes nefese kalıyor musunuz veya stresli olduğunda regli döneminde gibi
Yok yok kendimle alakalı degil modum yuksekkende oyle ayrıca diger dualarda bir sorun olmuyor son oturuşta oturur oturmaz başlıyor
Garip bir durum ama sorum olacak gizlisiniz
Özele gelemiyorum burdan sorun dilerseniz
Soramam teşekkür ederim siz bilirsiniz
Vesvese olabilir bende de eskiden arkamda biri varmış gibi oluyordu
Kardiyoloji ye gitmelisin
Vesvese
Şeytan dürdütüyor
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?