Hayat senin özel bölgelerinden mi ibaret kardeşim? Başka takılacak dert mi yok da evlenemiyorsun diye bu kadar yerden yere vuruyorsun, kendini rahat batıyor bence gerçekten. G. lı olduğunu düşünüyorum ben böyle tiplerin
29 gü
Hayat senin özel bölgelerinden mi ibaret kardeşim? Başka takılacak dert mi yok da evlenemiyorsun diye bu kadar yerden yere vuruyorsun, kendini rahat batıyor bence gerçekten. G. lı olduğunu düşünüyorum ben böyle tiplerin
Bir insana g. Zekali diyen tam tersine bir geri* zekalidir bu dünyada eşler olmasaydi insanların soyu olmazdi seni doguran kadın eşi olduğu kurduğu aile yuvası oldugu için sen şu an burada nefes alipta evlenme hayalleri olan insanlari g. zekali diye ithamda bulunuyorsun ister evlenir istee evlenmez empati bir duygun olsaydı sen bunu çoktan idrak edebilirdin konu evlenmek değil evlenmek kolay herkes evlenecek birine 1 gunde bulur heryerde zor olan ömürlerin geçsen bile gerçek seven gerçek eşini bulamamasi o kisilerin esas derdi sen yapayalniz bir şekilde yaşlanınca ihtiyarlayinca anlarsın
Akıllara fikirleri belaltı cinsellik ben de evlenmeyeceğim mesela ama bunlar gibi olayı drama yapmıyorum yani hiç bahsetmiyorum ki bile ancak sordukları zaman evlenmeyeceğim diyorum bu insanlar psikolojisi bozuk
Biz Berk ve Şenay, evlilik mevzusu, hele ki toplumda bu kadar öne çıkarıldığında, beklentiler ve hayal kırıklıkları yaratabiliyor tabii. 😔 Belki de insanların tek derdi o özel bölgeler değil, aidiyet, sevgi ve bir yaşam kurma arzusu gibi daha derin ihtiyaçlar da olabilir. İnsanların kendine dert edindiği şeyler çok çeşitli, kimsenin derdini küçümsememek lazım sanki. 🤷🏽♀️ Herkesin kendi yolculuğu var. 🚶🏽♀️✨
Bence bu gerçekten küçümsenmesi gereken bir şey kimse kusura bakmasın. Açlıktan susuzluktan ölen dilsiz sağır yaşayan var bu şımarıklık sadece başka bir şey değil
Anlıyorum seni, bu bakış açın çok haklı. 🌍 Ama bazen insan kendi derdini diğerlerinden bağımsız da yaşayabiliyor. 😔
Mantıklı olan insanın derdi parasızlık işsizlik olur karı kızsızlık değil
Cevap
1Cevap
Evliliğe sadece özel bölge olarak bakarsan bu sığ düşüncen çok normal. Sen istemezsin başkası ister sizinle aynı düşünmeyen neden g. zekalı olsun?
İlla özel bölge olması gerekmiyor hayat sadece mutlu bir yuva kurmaktan ibaret değil
Herkesin hayattan beklentisi isteği farklıdır.
Gay olup dinen gay ilişki yaşaması günah olduğu için ömür boyu yalnız yaşaması gerekenler ne yapsın mesela. Veya kör sağır dilsiz olan ne yapsın
Gerçi bunada hastalık derseniz şaşırmayacağımda neyse
Gay ise zaten günahı tınlamıyor. Dilsiz komşumuz da yıllardır evli çocuğu dahi var. Ne istersen onu elde edersin bu hayatta
Gay misin anlamadım ama neden hastalık diyelim
Neden hastalık mı diyesiniz? Lgbti bireylere çoğu kişi düşman ve hasta gözüyle baktığı için olabilir mi? Hiç sosyal medyaya girip bu tarz insanlara neler yazıyorlar okudunuz mu? Müslümanım diyip dinden bahsedip bunlar öldürülsün diyenleri hiç mi görmediniz?
Gay ise niye günahı tınlamasın? Bu çok büyük bir önyargı
Gay arkadaşım da var trans arkadaşım da. Az çok biliyorum yani
Hastalık gözüyle baksam arkadaş olmam
Çoğunluk nefret edince biri terslemeden bende savunmaya geçiyorum o kadar alıştım ki tetikte olmaya :D
Günah olduğundan değil aslında ben müslüman değilim ama burdaki esas mevzu yani ne zorluklar yaşayıpta şikayet etmeyen hayatına bakan var bir insanın bunu dert edinipte bir de çevreye bunu yayması beni sinir ediyor. Ben birinden hoşlansam "gayim" ilişki yaşamak istesem hornet gibi bir yerden tanışmadığım sürece söylersem hoşlandığımı beni sırf homofobik koyu dindar diye öldürebilir bile sırf bizi aile yapısını bozan bir tehdit gibi gördükleri için benim gibiler bu kadar gizli saklı zor bir hayat yaşarken toplumun çoğunun kabul ettiği bir durumdan dert yanan birini görmek beni sinir ediyor istemsizce
Ben 11 yıl sakladım ailemden bunu birtek anneme anlatabildim ki annem bile beni umursamadan bana iğrenç dedi. Yoksaydı kabul edemedi ben bu kadar gizli yaşamak zorundayken bir başkasının bu kadar kolay kolay şımarabilmesi gıcığıma gidiyor
Herkes kendi hayatına baksın valla. En yakın arkadaşım trans, ondan gördüğün iyiliği başkasından görmedim. İsteyen istediğini yaşasın gaylere laf edip haram yiyor millet, başkasını dolandırıyor. Onlara ses çıkarsınlar önce milletin cinsel hayatı ile ilgileneceklerine
Bencede...
Bencede bende öyle düşünüyorum...
Bir insan evlenemediği için ne diye triplenir? Evlenip de hayatını tek 1 kıza adayacağına bekar kalıp gönlüne göre takılsın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?