Güncellemeler
26 gü
Ya bu soru niye diğer kategorisinde @kızlarsoruyor aşk kategorisine alın şunu
onu çok seviyorum, iplemiyo bile, napıcam, buradan biri, hep ağlıyorum, yemek yiyemez oldum, sürekli düşünüyorum, görüşlerine bakıyorum, kafayı yiyeceğim, lütfen tavsiye verir misiniz
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Gerçek nasibin değil gerçek aşkını bulduğunda iyi ki bunu yaşamışım diceksin çünkü her şerde bir hayır vardır
acı cekiyorum mahvetti
Kim ki bu
buradan bırı moderatör
Sen gerçek eşini bulamadığın için üzgünsün geçici bir insanla takıldığın için değil
bilmiyorum canım her gece aglıyorum kalkar kalkmaz görüslerine bakıyorum uyanmısmı diye takıntı haline getirdim istesem mesaj atarın ama ciddiyeti olmaz o herseyi biliyo gecen kızın birisiyle konustum hemen anladı onu ondan olmaz falan dedi
Takıntılısin canım biraz kendine zaman ayirsan burada başka birisiyle konussan unutursun
Onu da denedim olmuyo gercekten aklımda sadece o var sen olsan ne yapardın mesaj atarmısın hic bulasmazmısın
Canım uzunca sohbet et ne bilim kendince burada bir erkek seç yorumunu görünüşünü bak ona göre sohbet et zaten iki yazınca ilgi gösterirler
canım denedim sohbeti sarmadı engelledim aklımda fikrimde o var üzülüyorum halime onun umrunda bile değilim ne hale geldim yemek yiyemiyorum dogru dzgün gercekten bak aktif mi diye kontrol ediyorum
Canım kendine bak bir saç modelini değiştirsen duş alip temiz şeyler giyip tirnak bakim vs yapsan unutursun veya birşeyler izle sanal oyunu oyna
hic yazmayımı hoslandıgımı yani pisman mı olurum
Engelle gitsin bir sürü moderatör erkekler var bir kız yazdımi anında ilgiyi boguyorlar zaten
daha önceden birini ifsalamıstı aynısı basıma gelir diye korkuyorum hesabı siler giderim öyle bişey yaşarsam popüler oldugu icin onun tarafını tutarlar olan bana olur
Ne ifsasi
mesajlasmıs kızın biriyle onu atmıs
Peki ne mesajı vardı
https://ibb.co/MxXfDCnX
bak bunu he diyen o
Böyle orsp çocukları moderatör seçiliyor işte bide kızlara azan özelde sanalda fanfinfon yapiyorlar
Bu sitede tuhaf mesajlar alıyomusunuz diye soru acıp mesajı paylasmıs kızı rezil etmis yani
Bunu sorup bide özelden yapıyorlar kendilerin bir sürü ifsalari var
onu bilmiyorum yakısıklı cocuk konusmustur begendigi kızlarla
bunu ifsalayan benım attıgımı her türlü ifsalar anlayacagın
Nesi yakışıklı Allah aşkına ib nelik yakışıklılik olmuş bir sürü sporcu güzel konuşan iki yazınca guleryuz ilgi boğan var bu resmen go tuyle konuşuyor tövbe tövbe
görüslerinin cogu trol dalga geciyo genelde
Tam bir hirt serselisi sabaha kadar bir moderatörle gülücüklu sohbet etsen hatirlamazsin bile bunu
isin kötü tarafı nr biliyomusun olan bana oluyo ona hicbisey olmaz umrunda bile degilim
kac kere sorular sordum birinede gelmedi istemiyorum demek bu kadar mı zor anlamıyorum pesinden kosturuyo
Yok ya olmuyor boşluktasin sen birini sallasan50 si gelir sana sen çok takıntı ediyorsun akrep burcusun kesin bir moderatörle yazışmak sana iyi gelmiyorsa aslında samimi olduktan sonra moderatör bir erkekten alçak sesiyle ses atmasini istesen o ses sana asmr gibi iyi gelir hafizani alır
Engelle gitsin bir sürü moderatör erkek var milyonlarca
hic mesajlasmadık ki tanımıyo beni sadece sorularına denk geldikce yazıyorym tek sohbetimiz yemek konusu gecti elin lezzetliyse yerim demisti bende aynı sehirdeysek neden olmasın dedim bu
Ne güzel zamanini bir hirta harcamamissin engelle bence
Ben mesela fenomen moderatörleri gördüklerimi engelliyorum çünkü onlar güçlü rütbeli ben mesela hayatımda onlarla konuşmamış bir kelime etmemis olsam bile onlar bana gıcık olduysa 200 tane fazla ban gonderip hiç konuşmadığı kişiye hesabı kapatabilirler
bi düşünücem canım dogru soyluyosun takıntı haline getirdim iyice keske hic degilse bana cevap verseydi popüler soruma gelmedi gelse yorumunu begenecektim mesaj kutusu acık kızların hep yazdıgını tahmın edebiliyorum sadece su kafamı karıstırdı gecen bi kız bana o cocuktan olmaz kimseyle konusacagını sanmıyorum demisti
Evet bunu yapıyolar bu arada cogu soru kaldırıyo
Seninkisi elde etme hırsı canım yeni kisiyle yazissan yazismak iyi gelmiyorsa bile o kişiden alçak sesle bir şey anlatmasını ses kaydini istesen asmr gibi masaj gelir unutursun hafıza felan kalmaz sende yeni şeylere meşgul et zaten bir kadının kız profili olsun o kadinin mesaj kutusu 100-200 tane oluyoe kendisi listeliyor seciyor bide erkek farkında olmadan iki uzunca konustukca flortlesmeye başlıyor
Evet kurallara uygun soru olsa bile
Evet dogru bildin elde edemedigim icin böyleyim sitede eskiyim daha önce konustugum illa ki oldu bu sefer sert kayaya carptım cocugun umrunda degilim o dikkatimi cekti bastan imalı laf sokan sorulara gelmıyo cunku kendisinden bahsedildigini gayet iyi biliyor beyefendi asırı zeki
Yok be nerden anlicak adını vermediğin sürece okadar dusunmezler
Onu ima eder gibi konusuyorum hep o kız bile anladı hoslandıgımdan detayları pek bilmedigi halde onun haberinin olmaması imkansız
Yok ya nereden bilecekler bin tane moderatör var sen fazla detaylara takılmışsin burada kadın olmuş travesti erkeğe bile ilgi gösteriyor hesabinda iki yüzünü koysan mesaj kutunda bintane peşinde ilgi sözcükler bulanan takintin olan erkekler dolaşır
hic yazmayım ona öyleyse sonra benide ifsalar falan canım cok tesekkür ederim tavsiyelerin icin gece gece seni rahatsız ettim hakkını helal et iyi geceler🥰
Yok ya rahatsız etmedin canım bende geceleri pek uyumuyorum zaten 🤗