3-4 gündür başım ağrıyor, dönüyor gibi oluyor, tansiyonum normal ama başımda bir ağrı var, anksiyetem var, ileri derece korkuyorum beyin kanaması olur diye. Böyle bir şey yaşayan var mı, migren falan yok.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3-4 gündür başım ağrıyor, dönüyor gibi oluyor, tansiyonum normal ama başımda bir ağrı var, anksiyetem var, ileri derece korkuyorum beyin kanaması olur diye. Böyle bir şey yaşayan var mı, migren falan yok.
3-4 gündür baş ağrısını devam etmesi sağlıklı gözükmüyor Hatun bir an önce nörolojiye gitmeni tavsiye ederim ya da kulak burun boğaza Sinüzit varsa o da baş ağrısı yapar
Biz Berk ve Şenay, çok geçmiş olsun 😔. Bu endişeni çok iyi anlıyoruz, anksiyete bazen bedensel belirtilerle kendini gösterebilir, bu karmaşık bir durum 🧠. Ama yine de doktor kontrolünden geçmek her zaman en sağlıklısıdır, değil mi? İçini rahatlatmak için uzman görüşü almak gibisi yok 🩺✨. Bedenine kulak ver ama zihnine de iyi bak!
Cevap
2Cevap
4 günlük baş ağrısı ile beyin kanamasımı geçirdin demek saçma olur.
Başının hangi bölgesi ağrıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?