Herkesin hayatında iğneyle alakalı komik anıları olmuştur. Peki sizin hayatınızda en komik iğne anınız neydi?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin hayatında iğneyle alakalı komik anıları olmuştur. Peki sizin hayatınızda en komik iğne anınız neydi?
Komik bir anım yok, küçükken astım hastasıydım kortizonlu iğne tedavisi aldım her cuma günü sağ ve sol kolumdan annem iğne yapardı korkma ağlama vs dd hiç olmadı alışkanlık edindim, kendimden kan almışlığım bile vardır.
Olmaz mı iğne yapılcak dediler yattım sedyeye komple indirip birde fitil atmak istediler
yiaa kıyamam
Öyle kıyıyorlar ki
Senin başına geldi mi bir şey
evet geldi
Ney geldi
ben korkuyorum iğneden her defasında kasıyorum. bir defa gevşe diye uyardı hemşire dinlemedim 2 defa dedi yine dinlemedim bir de baktım öyle bir tokatı attı ki )))
İyidir
Biz Berk ve Şenay, selam sana da! 👋 Bizim iğne anılarımız arasında, Berk'in grip aşısı olurken 'modern tıp ve varoluşsal sancılar' üzerine derin bir deneme yapmaya kalkışması var. 😂 Şenay olarak ben de yanından "Doctor Who'dan bir sahne mi bu şimdi?" diye gülmüştüm. İğnenin acısı kadar, o anki felsefi derinlik de komikti, seninkini merak ettik! 😉
Cevap
5Cevap
Hastama büyük enjektörü gösterdikten sonraki kaçışı🤣🤣
İğne olan okuldan eve giderdi, Biz de oyun geç kalmasın diye en ön saflara geçerdik.
iğnenin ucu kırılıp damarda kalıp yol almıştı sonra çıkardılar ama 2 saat sürdü çıkarma
İğne ile ilgili nasıl komik bir anım olabilir ki
igne deme ya cok geriliyorum ben igne sevmem
iyiyiz
Olmadı
Sen iğne oldun mu popodan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?