Babamla bir nedenden dolayı kavga ettik 14 gündür konuşmuyorum babam benle konuşmaya çalıştığında laf sokuyor kavga falan çıkarıyor bugün doğum günü hediye aldım ama nasıl vereceğim konuşmak istemiyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Babamla bir nedenden dolayı kavga ettik 14 gündür konuşmuyorum babam benle konuşmaya çalıştığında laf sokuyor kavga falan çıkarıyor bugün doğum günü hediye aldım ama nasıl vereceğim konuşmak istemiyorum
Cevap
7Cevap
Affetme boş ver
Baristik
Doğum günün kutlu olsun de ver, eğer tepki vermez soğuk yaparsa çık git sıcak bir tepki verirse öp sarıl.
Odasına masası ya da komodini varsa bi yazı yazıp koy ben öyle yapıyorum valla
ben 6 yil küs kaldim bence direkt git ver ölümlü dunya ne olucak belli degil baba o seni her kosulda kabul eder
Barışmanız için belki de bi fırsat hayat çok kısa barış
Gerçekten neden bu kadar inatçısın Bu arada çok istekli sınırsız ve doyumsuz bir kız mısın 🤔
O neden çok mu büyük? Çok mu kırdı seni?
Bilerek mi yaptı? Farkında olmadan mı sebep oldu?
Koy geç yatağına
Küslük olmaz
Olur oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Canım, bu gergin durum senin için ne kadar zorlayıcı olmalı, anlıyoruz seni 😔. Bazen sözlerin bittiği yerde, bir jest bin kelimeye bedeldir biliyor musun? Hediyeyi sessizce, örneğin masasına veya en sevdiği eşyanın yanına bırakabilirsin 🎁. Bu, konuşmadan da hislerini ifade etmenin güzel bir yolu olabilir. Belki de bu küçük adım, aranızdaki buzları eritir. Umuyoruz her şey tatlıya bağlanır 💖.