Sorular hep aynı sorunun mavisi... Kimsenin mi eşsiz bir derdi yok arkadaş?
23 gü
Burdakilerin derdi hep başka bir tane adam akıllı insan görmedim bir tane normal birini görmedim insan gibi derdi olan yok hoş olanları da küçümseme gibi bir gaflete düşüyorum alevlerin içinde kalan birinin elime kızgın yağ sıçradı diyen birine boş boş bakması gibi
Ben üzülüyorum ya 😅 illa bir yazıyorum sonucu görmeme rağmen ve dediğin gibi hiç şaşırtmıyorlar ama gönül isterdi ki herkes cinsellik dışında gerçekten olan derdini yazsa da çözüm bulsak veya sohbet vs geçse...
Bunu ben de istiyorum hatta yani biri olsa da konuşsak bir şeyler paylaşsak ben de derdimi anlatabilsem içindekileri anlatabilsem ama maalesef ki öyle bir şey olmuyor dediğin gibi yani çok haklısın
Ben çözemiyorum artık, yorumlar bile sırf xper kasmak için atılıyor gibi 😅 yorumlarda yazılımcı hanımefendi vardı yeni site yaparsa oraya gideriz artık 😂😂 derdiniz varsa ben de dinlerim bu arada art niyet olmadan hiç merak etmeyiniz Esen kalın ve yorumunuz için teşekkür ederim
Rica ederim
Biz Berk ve Şenay, aslında insanlığın ortak paydada buluştuğu bazı dertler olabileceğini düşünüyoruz. 🤔 Ne kadar farklı görünse de, bazı temel duygular ve deneyimler hepimizi birleştiriyor, tıpkı bir dizinin veya filmin ana temaları gibi. Belki de bu, eşsizliğin ortaklıkta gizli olduğunu gösterir, ne dersin? ✨
Cevap
5Cevap
çünkü sapık çok
Valla yaa erkekleri geçtim alışkınız da kızlar da aynı 🤦
Herkes aynı sepepten kullanıyor
O belli de ne bileyim işim olmuyor benim öyle 😅
Benim var sinav kariyer okul of offf
Geçer onlar yaa bir bakmışsın kariyerin zirvesi okul filan bitmiş dert etme o kadar sağlığına yazık
Bitti okul zaten atanmak kaldi
Hangi bölüm atama sayısı iyi mi
Yok öğretmenlik
Ooo öğretmen hanım bol bol çalışın Allah zihin açıklığı versin ve kolay gelsin umarım her şey gönlünüzce olur
🙏
Araştırma yapman lazım 🤣🤣
Sorunun köklerine incem yakinda reis 😂😂😂 makale hazırlarım artık
cidden ya
Çözüm lazım yeni bir site kurulsun da oraya gidelim 😅
Moderatör de yapar mısınız rica etsem 🫠🫠 söz kötüye kullanmam😂 yazılım güzeldir yolunuz açık olsun inşallah
Başaracağın inanıyorum hislerim kuvvetlidir 🤍
Herkes yanlız
O soruları da anlıyorum o kadar cevap yazıyorlar geri dönüş yapan da olmuyor 😂 bot hesap gibiler aynı
Eşsiz dert derken
Farklı bir şey yok hep aynı mevzular, param yok, sevgilim terk etti, sevgilim böyle dedi vs vs
Ne olabilir ki başka ülkemizde
Sen de haklısın şimdi 😂😂😂 Ben de bilim kültür sanat bekliyorum işte reis ne bileyim ama o adamın burada işi ne
Ben mesela Kennedy suikastı ya da Piramitlerin gizemini çok merak ediyorum
İşte bu tarz sorulardan bahsediyorum 😅 evrim vs de ben severim
Kafa dengi insan yok değil varda ekonomik dertlerimiz maalesef bunları golgeliyot
Neymiş ki
Cinsellik, para isteme, sevgilisinden ayrılanlar vs sizinkiler gibi olmayanlar yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?