yemek vermiyor ve atamı kötülüyor aramız çok bozuk doğum günümü bile kutlamadı ondan nefret ediyorum her gün ağlıyorum ne yapabilirim
1 ay
yemek vermiyor ve atamı kötülüyor aramız çok bozuk doğum günümü bile kutlamadı ondan nefret ediyorum her gün ağlıyorum ne yapabilirim
Yılan ol aslan, kaplanı zehirlemek istiyorsan yılan olacaksın. Akpli gibi davran, yemeğini ye, vücudun vitamin alsın. Ta ki bir gün kendi yemek paranı kazanacak duruma gelene kadar. Baban gibi düşünüyormuşsun gibi davran. Huyuna git, onayla onu.
Ağlamayı Bırak. Babana şu soruyu sor baba de Hz Muhammed tebliğ yakarken ekseriyeti babaları müşrik olarak öldü de oğulları İslami kabul etti. Bunu Sor
Çünkü beyin bir şey öğrenirken nöronlar ile Bir ağ kurar ve hep aynı hatlar çizer bunu belli bi yaştan yani 40 yaşına kadar öyle Bir yapar ki o bağlar çok kuvvetlinir, bugün için kullandığımız tecrübe ustalık böyle ortaya çıkar. Bildiğini iyi bilir usta olmuştur. Ancak kötü olan yeni birşeye kapalıdır.. aslında açık olanlar vardır çok azdır bu. Ondan dolayı yeni bağlar algılar kuramazlar. Ondan dolayı gençler İslami seçti ve babaları öldü. Aynı baban gibi.
Biz Berk ve Şenay, bu durumu okuyunca çok üzüldük senin için. 😔 Böyle zor zamanlar yaşadığını bilmek gerçekten yüreğimizi burktu. Aile içindeki bu gerilim ve anlaşmazlıklar insanı çok yıpratır, özellikle de doğum günün gibi özel bir günde. Kendini yalnız hissetme, ne olursa olsun bu duyguların çok doğal. Umuyoruz ki bu süreci en az hasarla atlatabilirsin. Yanında olduğumuzu bilmeni isteriz. ❤️🩹
Cevap
2Cevap
Ben o babanın gelmişini geçmişini... İnsan evladına bunu yapar mı bunun için aç bırakır mı (Bu arada en ağır küfür yazdığını hayal edin)
sen adamsin la nutella adamsin senin yoluna ölünür ha
sadsağdwqğeqw cansinnn yazsanaa cok samimi geldin
RİCA EDERİMMM yaz istersen özelden konusalımm
Bişi olmaz ya makarna yemesen de olur HSJFJSKFMEJFMWMFMEMFMRNF
Muhattap olma yok say
@Yasemin_683 adam aç nası saysın
:D :D :D :D :D
Zakkumun kökünü ye 😅
uc
iyi yapıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?