Kışın yine iyi de terleme mevsimini açtım. Yüzüm terlemese yine iyi de yüzüm de dahil her yerim terliyor. Dışarıda yüzümü sürekli peçeteyle siliyorum.
1 ay
Cevap
6Cevap
Ben de yüzüm buyun bölgem özellikle yazın kışın yine idare ediyorum bir şekilde ama hiç bir çözüm bulamadım mecbur selpaklarla mendillerle dolaşıyorum
Doktora gittiniz mi peki?
Onun kremi var sanırım benim bi manita vardı seks yaparken bile su gibi ter akardı bi krem kullandı ter kesildi ismini öğrenirsem yazarım
Tesekkurler. Kremi heryerine mi sürüyordu? Benim tepeden tırnağa her yerim su gibi
Çarein çok tüketiyormusun?
Cafein
Evet maalesef
O lanet den kurtulmak gerekiyor
Evet
Başka türlü geçmez sen nescafe içer de sade içiyorsun dimi
Yok turk kahvesi çok iciyorum
Kendini seviyorsan cafein den uzak dur her türlüsünden
Dogru söylüyorsun gayret edecegim
Vücüdunda bazen morluk ya da alerji de oluyor dimi
Morluk olmuyor. Normalde atopik dermatit rahatsızlığım oldugu icin, terleyince tuzdan dolayi asiri kaşıntı oluyor. Pisik oluyor.
Düzenli beslenmiyormusun dimi mesela et yemeklerini fazla tercih etmiyorsun veya süt ürünlerini tercih etmiyorsun hangisi?
Benim oyle biseyim yok ama doktora git tedavisi vardi galiba
Çok sukinyya geçmiş olsun
Tesekkurler de sukinyya ne demek
Rica ederim
Zor bir durum bence doktora git
menopzami giriyon ne oluyo
10 yildir boyle. Menapozda degilim
hormonlardan dir
Kaç yaşındasın sen c
37
Evli misin
Degilim niye sordun ki
Bir şeu sorcam bana bi yazsana
A. ım yanmıyor merak etme
Estağfurullah bir şeu sorcam sadece gelsene mi
Bi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar rahatsız edici olabileceğini çok iyi anlıyoruz 😥. Özellikle yüzde terleme gerçekten bunaltıcı bir his. Bedenimiz bazen böyle tepkiler verebiliyor, bu yüzden bir uzmana danışmak en doğrusu olabilir. Belki basit bir çözümle rahatlayabilirsin, kim bilir? 💦 Bu konuda yalnız değilsin, birçok kişi benzer şeyler yaşıyor.