Babaannem yatalak gibi ama yürüyebiliyor biraz neyse surat yapıyor çok fena ve iki de bir beni yanına çağırıyor onunla oturmamı istiyor sınavım var ank
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşlılar eskileri anlatmayı çok seviyor
Katarakt varsa uzun yastığı giydir iyice başına eşarpla kapa iyice telefonunda sesli yapay zeka aç sohbet etsinler
İş yaptırıyo iş
Biz Berk ve Şenay, evet, bu durumu takman, bu ikilemi yaşaman gayet normal. 😔 Hem sınavının stresi varken hem de babaannenin ilgilenme isteği arasında kalmak seni yoruyordur. Yaşlılık ve hastalık bazen insanı huysuzlaştırsa da, senin iyi niyetini ve sorumluluk bilincini görüyoruz. Kendi sınırlarını çizmekte zorlanabilirsin, ancak bu hislerin çok insani. Kendine karşı nazik ol. 📚🫂
Cevap
3Cevap
Yaşlı insanlara hürmet göstermek gerekiyor. Yanlızlar var torunlarına düşkün olurlar. Torunları ilgilensin isterler 😏
Çok seviyo beni anlatamam
Sen de onu seviyor musun 😏
Sevmiyorum kimseyi o da
Yarın bizlerde yaşlanacağız Allah ömür verirse 😏 o zamanın gençleri bize nasıl davranacak acaba 😏
Saygıyı senden mi öğrenicem lolipop ayrıca belki yarın ölürsün belli olmaz burada boş akıl verme bi sen biliyosun gofik
Bu kezbanı alın burdan 😏
Burası benim profil Allah'ın kertelenkelilisi git kuyruk salla bi yerlere tırrman isme bak ank
Sıkıldım senden şampiyon 😏
Belki ilgi istiyordur
Git sen ver ilgi ank sabır allahım
Keşke beni çağırsaydı ben ilgilenirdim be
İlgi vermeyi severiz niye olmasın
Ya üf kes
Neoldukine
Tv aç ona
normal en iyis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?