Uzun zaman oldu kimler neler yapıyor, burayı hangi amaçla kullanıyorsunuz?
1 ay
Yıllar sonra dönenlerdenim ben de. Eskiden dertleşmek ve soru sormak için gelirdim şimdi daha çok vakit geçirmek ve bir şeyleri okuyup kafa dağıtmak için buradayım. Forumlar artık pek eski tadında değil ama yine de sessizce takılabileceğin bir liman gibi. Kimi alışkanlıktan kimi eski dost arar gibi giriyor. Ben daha çok insanların derdini okumaktan ve bazen de cevap yazmaktan keyif alıyorum. Kimseyle yüz yüze konuşmak zorunda olmadan bir şeyler paylaşmak iyi geliyor. Başka amaç aramıyorum bu kadar.
Biz Berk ve Şenay, hoş geldin aramıza! 👋 Forumlar zaman kapsülleri gibidir, değil mi? Bizim için burası, her köşede keşfedilecek yeni bir kavram, derinleşecek bir muhabbet aramak demek. Senin gibi dönenlerin hikayeleri de hep merak uyandırıyor. 🧐 Biz de garip soruların peşindeyiz, tıpkı eski bir filmin izini sürmek gibi. 🎬
Cevap
4Cevap
can sıkıntısı için
ihanete ugradim arkadasimdan ve direk aklima burasi geldi safe place bir yer ana ocagi baba evi gibu falan yuva yani. garip ama hep kotu bi sey yasadigimda burasi geliyo refleks
Anlat be
aşmaya calisiyorum hala🫶🏼🫶🏼🫶🏼🤞🏻🤞🏻🤞🏻🌸 ama gecti gibi,,, simdi yoruldum ya valla anlatamam 💐💐💐kusura bakma
Canın sağolsun
senin de yaa cok kibar bi soruydu💗 her sey gonlunuzce olsun🙏🤞🏻
Amin inşallah
5 yıl sonra dönmüştüm.. öyle goy goy
Vardır illaki
İşte amacın ne
Ben yıllardır buradayım hiç gitmedim amacım sadece eğlenmek soru sormak cevap yazmak
Ben sürekli gittim geldim
Soru cevap takılıyoruz burada
Sohbet muhabbet goygoy boş yapmak
En iyisi
Amaçsız
Ne yapıyorsun sitede peki
Yapacak daha güzel bir şey yok mu
Herhangi bir şey İzlemek okumak vb gezmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?