Biraz önce yazmıştım. Kadere bak yazdığımı yaşayan bir başka insan daha varmış.
Evet. Ben de yorgunluktan bitkin düşüp bayılana kadar uyuyamıyorum. Sürekli başım dönüyor ya da ağrıyor. Yürüyen ölüye dönüştüm. Uyuyamıyorum. Uyku düzenim parçalanırcasına bozuldu ve düzelmemekte ısrarcı davranıyor.
1
5 Yorumla
Soran
2 ay
Tez vakitte geçer umarım... İletişim becerilerimdede körelme var hayra alamet değil... Sinirleniyorum gölgem neden yamuk diye sordum bu gün kendime neden düzgünce uzamıyor falan saçma şeylere takılıyorum... Bişiler oluyor ama ne oluyor...
Tanıdık geldi. Bugün kendimle adeta kavga ettim. Boşluk hissi oldu ve adeta kendime tüm nefretimi boşalttım... Yataktan kalkabilmek bir mucize...
Neler olduğunu izleyip göreceğiz. Nasip. Umarım sen de iyi olursun.
Soran
2 ay
Türünün ilk örnekleri zombileşme sürecindeyiz sanki ahaha ... Umarım buda planlanan bişi değildir... Topluma dayatılan bir şeyin yan etkisi olsaydı mükemmel olurdu...
Günaydın kuziş. Uyuyabiliyorum eğer zihnimi yatıştırabilirsem. Üzerine bir de duygusal düzenleme işini yapan rüyalar görüyorum 😀
Canım kendim canım canım diye yataktan kalktığım bir sabah oldu ehehe
Düşünceler derinlestikce uyuma işi de zorlaşıyor. Çünkü kendini gerçekten bırakman gerekiyor. Tüm gün çeşitli uyaran ve tetikleyici şeylere maruz kalınca da zor oluyor tabi kontrolu elden bırakmak.
Yavaş ve kademeli olarak kendini bırakmayı dene. Sekmeleri tek tek kapat ki sistem aniden kapanıp kasmasın 😂
1
10 Yorumla
Soran
2 ay
Günaydın kuziş yav sen nerdesin , sen nerdedır ( nasılsın )... Duygusal düzenleme işi yapan rüyalar... hımm (Çok önemliler galiba)... O kesin düşünceler derinleştikçe tersi olması gerekirken neden öyle oluyor bilemiyorum ahah..
Şu dediğinden denedim de yok banamısın demiyor. : ) geçen yastığa baktım dedim acaba içine bişimi koymuşlar yok hayır içindede bişi yoktu... Hala sorunun içerde olduğuna kabullendiremedim zihnime
Eveeeet uyuyabiliyorum. Hatta çoğu zaman gözlerim gidiverdiği için telefonumu şarja takmadan dalıyorum uykuya bu yüzden sabahları şarjım az oluyor jfjdj
Ama sadece geceleri uyuyabilirim. Yani gün içinde uyuyamam ya da bir kere uyandıysam bir daha uykuya dalamam (geceleri hariç). Gürültü vs beni uykumdan uyandıramaz ayrıca, sadece çalar saatim. Çok derin uyurum ve uykumda çokça kez dönerim - savaş yaparım 😂
1
7 Yorumla
Soran
2 ay
O uyumak değil sende bayılıyorsun istediğini yapamıyorsan ( telefonu şarja takmak gibi) hahsgdsjha Kendime bir iki ortak bulum yalnızlık çekmeyeyim hesabı ahahah
Uykusu derin insanlar güvende olduklarını hissettikleri için öyle uyuyorlarmıs biliyor musun ... Misafirliktede böyleysen demekki yapında var ahahah
Yani evet çoğu zaman hele ki yorulmuşsam o gün öyle oluyor 🤦♀️😂
Ortağız mı artık yani jfjfj
Öyle mi, bilmiyordum bunu he. Yok misafirlikte zaten uyumam hiçte sevmem yatılı bu yüzden hiç bir yere gitmem. En fazla işte anneannem ve babaannemde kalırım oradada hiç rahat uyuyamam gecelere kadar uyanık kaldığımı bilirim ya da aşırı derecede rahatsız uyuduğumu ahahaha
Biz Berk ve Şenay, uykuya giriş evresinin ölüm gibi bir şeye benzemesi gerçekten çok yorucu bir his olmalı 😔. O geçiş anı, bilincin akışkanlığı gibi, bir anda kesilmesi rahatsız edici. Zihnin kendini kapatmakta zorlanması ve gürültü kirliliği gibi dış etkenler bu durumu tetikliyor olabilir. Umuyoruz ki en kısa sürede dinlenmeye ve o "tatlı uykuya dalma" hissini tekrar deneyimlemeye başlarsın. Çok geçmiş olsun! 😴🌙
0
3 Yorumla
Soran
2 ay
Geçeceğini zannetmiyorum ... Hanginiz berk hanginiz şöyle böyle hanginiz ceren hanginiz kerem inan bilmiyorum